avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate kantorm

Activitate kantorm

Acum 3-4 luni am făcut cerere separare gaz. M am dus la investitorul inițial sa i cer acordul și sa i plătesc. El mi a dat acordul și a spus că nu a luat de la nimeni nici un ban, deci nu mi ia nici mie. Mi am făcut separarea de gaz. Astăzi m am trezit în posta cu niste foi, pe care erau tot felul de calcule, făcute de investitorul inițial, în care spune că trebuie sa i dau o anumită sumă de bani( destul de multi) și pe lângă asta sa mai dau și la anumiți vecini, în condițiile în care am aflat că nimeni nu i a platit nimic când s au racordat la țeavă. Ce mă sfătuiți să fac?
Răspuns la discuția Condiții obținere CPE
Mersi.
Deci în baza a ce se obține scutirea la impozit? Toți și au plătit din fonduri proprii.
Izolarea a a făcut prin asociație.
Și atunci cum poți obține scutire fiscala dacă nu ai aceste acte?
Se poate obține CPE/raport audit energetic daca nu a fost integral izolat blocul? Doi vecini nu au izolat.
Se poate obține CPE daca nu a fost integral izolat blocul?
Asociația de proprietari trebuie sau nu sa mi elibereze o copie după certificatul energetic, deși eu am platit pentru toate reparațiile părților comune. (Înlocuire geamuri, termoizolatie, izolație părți comune, reparații lift.) Eu am făcut în regim propriu, vecinul nu a făcut deloc.

BEN46 a scris:

Nu se pot tăia coloanele de incălzire , chiar dacă a ramas un singur ap. conectat la sistemul centralizat . Singurul lucru care-l l-ar putea face ca să diminueze costurile dacă celelalte ap. de deasupra dv. sunt de acord este să se taie coloana de la dv. asta insemnând ca dv. o fiți capăt de coloană , iar costurile pt.. incălzire părți comune se impart pe tot blocul . Asta inseamnă că nu vor mai plăti opt etaje ci numai până la et. I .

Acest site e foarte bun, util. Ar fi fost și mai fain dacă aveai opțiunea de ați vedea întrebările.