avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eliberare copie certificat performanta energetica/ ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eliberare copie certificat performanta energetica/ raport audit energetic.

Asociația de proprietari trebuie sau nu sa mi elibereze o copie după certificatul energetic, deși eu am platit pentru toate reparațiile părților comune. (Înlocuire geamuri, termoizolatie, izolație părți comune, reparații lift.) Eu am făcut în regim propriu, vecinul nu a făcut deloc.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:56, 3 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca modificarea si imbunatatirea energetica a fost realizata de dv prin initiativa privata si strict asupra suprafetei aferente apartamentului dv,asociatia de proprietari nu are nici o obligatie sa va puna la dispozitie certificatul energetic
Asociatia de proprietari are obligatia sa predea proprietarilor copie a certificatului energetic al imobilului in cazul in care modernizarea si eficientizarea energetica a fost executata prin asociatia de proprietari si integral asupra intregii parti comune a imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut singur izolatia la apartament - sunt scutit de la ceva? intretinere - impozit ? matican matican Am facut singur Izolatia la apartament cu polistiren de 10cm - sunt scutit de la ceva? Intretinere - Impozit ? (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a blocului din fonduri europene Carmeno Carmeno Buna ziua. In urma cu 3 ani, asociatia de proprietari a facut demersuri pentru obtinerea de fonduri europene pentru reabilitarea termica a blocului. Din ... (vezi toată discuția)
Aprobare izolatie termica bloc orsolya orsolya Buna ziua, As avea o intrebare legata de izolatia termica a blocului. Locuind la parter ne-am izolat apartamentul cu destul de mult timp in urma, inca de ... (vezi toată discuția)