Buna seara, revin cu aceeasi problema, adica indemnizatia de crestere a copilului.In sfarsit s-a corectat concediul medical care era gresit de catre medicul de familie. eliberat cu 4 zile in plus fata de cat era legal. Am primit prin executor judecatoresc aceasta informatie si mi se cere sa restitui banii pe cele 4 zile de concediu medical in termen e 5 zile doar prin posta cu cofirmare de primire pentru a avea dovada ca i-am inapoiat. Dar mie cine imi da dovada ca i-am inapoiat si ca peste ceva timp n-o sa mi-i ceara iar? Cum sa trimit eu banii ca sa fiu sigura ca i-a primit si ca nu o sa-i mai ceara vreodata?
Pentru a-mi ridica actele solicitate, adica anexa de salariu si cererea de suspendare a contactului de munca,o sa mi se comunice telefonic, dar de ce nu mi-ar trimite prin posta asa cum imi cer ei mie? Ce sa fac ca sa pot primi prin posta?? Va multumesc,
multumim pentru rsp, deja eu am primit banii pe concediu nestiind exact data incheierii concediului prenatal, mi-am pregatit actele necesare pentru CCC si am mers sa le depun la asistenta sociala unde mi-au zis k e depasit concediul prenatal cu 4 zile si k nu pot sa depun dosarul de CCC. Mi-au zis k trebuie sa merg la angajator , sa cer concediu k sa-l corecteze med. de fam. iar angajatorul sa-mi corecteze cererea de concediu si adeverinta cu noile date. Problema mare e ca angajatorul nu mai vrea sa-mi rezolve problema iar eu nu stiu cui sa ma mai adresez pentru a-mi putea depune dosarul
medicul de familie mi-a gresit ultima luna de concediu prenatal cu patru zile mai mult si din cauza asta nu pot sa depun dosarul pentru a primi de la stat indemnizatia de crestere a copilului! Problema este la PATROANA unde am lucrat (la un restaurant) NU VREA SA-MI DEA CONCEDIUL MEDICAL ca sa-l corecteze medicul de familie,ca apoi eu sa-l duc la Directia de servicii sociale pentru a depune dosarul pentru cresterea copilului! toate acestea se intampla din cauza ca am ramas insarcinata si a incercat sa ma dea afara inca de cand aveam aproape doua luni! ce trebuie sa facem ? multumim