avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... probleme cu indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

probleme cu indemnizatia de crestere a copilului

Buna seara, revin cu aceeasi problema, adica indemnizatia de crestere a copilului.In sfarsit s-a corectat concediul medical care era gresit de catre medicul de familie. eliberat cu 4 zile in plus fata de cat era legal. Am primit prin executor judecatoresc aceasta informatie si mi se cere sa restitui banii pe cele 4 zile de concediu medical in termen e 5 zile doar prin posta cu cofirmare de primire pentru a avea dovada ca i-am inapoiat. Dar mie cine imi da dovada ca i-am inapoiat si ca peste ceva timp n-o sa mi-i ceara iar? Cum sa trimit eu banii ca sa fiu sigura ca i-a primit si ca nu o sa-i mai ceara vreodata?
Pentru a-mi ridica actele solicitate, adica anexa de salariu si cererea de suspendare a contactului de munca,o sa mi se comunice telefonic, dar de ce nu mi-ar trimite prin posta asa cum imi cer ei mie? Ce sa fac ca sa pot primi prin posta?? Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:03, 18 Septembrie 2014
1. Cand puneti banii prin posta primiti o chitanta si apoi mai primiti si confirmarea de primire de la angajator.

2. Solicitati angajatorului sa va puna actele prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire suma necuvenita daniel_257 daniel_257 Buna ziua ! In cazul in care vreu sa restitui banii primiti necuvenit de la o firma de stat imi puteti spune va rog care ar fi pasii pentru ai inapoia firmei ... (vezi toată discuția)
Am primit mai multi bani Ionutt2014 Ionutt2014 Am fost angajatul unei firme in perioada de proba 2 luni si apoi mi a fost desfacut contractul de munca. aveam act aditional pentru decontarea transportului ... (vezi toată discuția)
Am o problema delicata - un coleg a schimbat continutul coletului pe care l-am rugat sa il expedieze eagle24ro eagle24ro Buna ziua tuturor! Zilele trecute am avut o experienta care nu vreau sa se mai repete in veci si nu o doresc nimanui. :( Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)