avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire suma necuvenita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire suma necuvenita

Buna ziua ! In cazul in care vreu sa restitui banii primiti necuvenit de la o firma de stat imi puteti spune va rog care ar fi pasii pentru ai inapoia firmei de stat (de exemplu cerere de inapoiere etc....) cu mentiunea ca am fost dat in judecata si ca inca nu am depus intimpinarea netrecand inca termenul de 25 de zile de la primirea actelor de dare in judecata. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 14:55, 21 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

De principiu, ar trebuie sa luati legatura cu firma respectiva si sa spuneti ca vreti sa restituiti banii. Puteti inregistra la societate (direct la secretariat ori prin posta cu confirmare de primire) o cerere prin care sa le spuneti ca vreti sa le restituiti de buna voie banii si sa va dea un cont bancar ori sa va spuna cand va puteti prezenta pentru eliberarea unei chitante drept dovada pentru plata (in situatia in care puteti face plata cash).
Apoim puteti fomula intampinare prin care sa spuneti ca ati restituit banii si ca cererea firmei a ramas fara obiect si atasati dovada platii. Este necesar sa depuneti intampinarea la dosar in termen pentru ca sa nu fiti obligat la plata cheltuielilor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume bani trezonerie rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)
Restituire bani Marius Nou Marius Nou fostul angajator mi-a trimis un email in care ma anunta ca am de restituit firmei o suma de bani reprezentant greselile de calcul pe lunie februarie si martie. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut un contract de imprumut (o sa las mai jos ... Hoffaramirtpm Hoffaramirtpm Buna ziua! Am facut un contract de imprumut (o sa las mai jos link cu formatul) si am imprumutat o suma de bani cash. Doresc sa returnez inapoi banii tot ... (vezi toată discuția)