Buna ziua ! In cazul in care vreu sa restitui banii primiti necuvenit de la o firma de stat imi puteti spune va rog care ar fi pasii pentru ai inapoia firmei de stat (de exemplu cerere de inapoiere etc....) cu mentiunea ca am fost dat in judecata si ca inca nu am depus intimpinarea netrecand inca termenul de 25 de zile de la primirea actelor de dare in judecata. Multumesc frumos!
De principiu, ar trebuie sa luati legatura cu firma respectiva si sa spuneti ca vreti sa restituiti banii. Puteti inregistra la societate (direct la secretariat ori prin posta cu confirmare de primire) o cerere prin care sa le spuneti ca vreti sa le restituiti de buna voie banii si sa va dea un cont bancar ori sa va spuna cand va puteti prezenta pentru eliberarea unei chitante drept dovada pentru plata (in situatia in care puteti face plata cash).
Apoim puteti fomula intampinare prin care sa spuneti ca ati restituit banii si ca cererea firmei a ramas fara obiect si atasati dovada platii. Este necesar sa depuneti intampinarea la dosar in termen pentru ca sa nu fiti obligat la plata cheltuielilor de judecata.
Restituire bani
Marius Nou
fostul angajator mi-a trimis un email in care ma anunta ca am de restituit firmei o suma de bani reprezentant greselile de calcul pe lunie februarie si martie. ... (vezi toată discuția)