fostul angajator mi-a trimis un email in care ma anunta ca am de restituit firmei o suma de bani reprezentant greselile de calcul pe lunie februarie si martie. Eu am fost concediat de la firma asta. In momentul in care mi-a spus sa vin sa-i aduc nu ma aflam in localitate si mi-a dat la dispozitie 24 de ore pentru a veni. I-am anuntat pe email ca atunci cand ma intorc remediem situatia. Nu am putut sa vin in acest timp si am primit un mail de amenintare ca vor actiona pe alte cai.
I-am contactat de mai multe ori, am fost la sediul firmei si nu am gasit pe nimeni. M-am hotarat sa-i livrez in contul lor la banca. Problema e ca nu am primit nici o foaie oficiala, semnata si stampilata de sef. Am doar email-ul acela. Ce voi scrie pe foaie de la banca? Ce pot spune in cateva cuvinte ca reprezinta suma aceea? E corect sa procedez asa? E corect sa trimit banii in contul firmei doar tinand cont de email? Ei nu mai raspund acum. Cred ca imi pregatesc "surpriza" ca m-au dat in judecata.
Am insistat sa-mi trimita actul oficial pentru a clarifica problema, dar nu vor sub nici o forma? Cum procedez?
Ar trebui in primul rand sa va comunice natura debitului si sa va asigurati , ca in momentul in care le inapoiati banii se fac si rectificarile necesare .
La varianta de mandat postal v-ati gandit ?
dar dc ei m-au amenintat ca dc a expirat perioada de 24 de ore, voi fi dat in judecata? nu vor sa mai vb cu mine. de mult asteapta un moriv sa ma dea in judecata.
Cu atat, mai mult, sa va dea in judecata si sa probeze ca pe perioada cat ati fost angajtul lor le-ati cauzat un prejudiciu. Daca acest lucru este dovedit, atunci puteti fi obligat la plata lui.
au gresit la plata salariului pe doua luni. nu am facut eu nimic rau ca sa-mi ceara acesti bani. mi-au livrat niste bani in plus. si e de datoria mea sa-i dau inapoi, dar nu mai vor sa comunice cu mine. de asta intreb dc e bine sa-i trimit in contul firmei si apoi sa le trimit foaia de la banca in copie?