avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate MateiMadalina

Activitate MateiMadalina

Angajatorul(implicit comisia de disciplina) a luat cunostinta de situatia mea,cu toate acestea,repet,m-a reconvocat.Toata lumea,inclusiv o doamna de la ITM,careia i-am si prezentat prima convocare,mi-a spus ca cei de la firma la care lucrez,fac toate astea pentru a nu-mi mai plati concediile medicale.

@ smeagull

Faptele prezentate de ei sunt oarecum ambigue...cum ar fi de exemplu,nerespectarea fisei postului(nu mi s-au adus exemple concrete) si faptul ca,DUPA 2 SAPTAMANI de la intrarea mea in Concediu Medical s-a efectuta un inventar in urma caruia s-au constatat lipsuri de aprox 5000 Ron.Desi la momentul respectiv,suma a fost imputata tuturor angajatelor,si recuperata in intregime,dintre toate angajatele,eu am fost singura care a primit convocare...
Avand in vedere faptul ca sunt angajata pe perioada nedeterminata si ma aflu de 30 de zile in concediu prenatal,pot fi concediata(fara vreo legatura cu starea mea de graviditate,sustin ei) disciplinar?Mentionez ca angajatorul a luat la cunostinta starea mea de graviditate inca din luna aprilie.De asemenea,am fost deja convocata la comisia de disciplina,la care nu m-am putut deplasa din cauza starii delicate in care a fost si este in continuare sarcina;iar pe data de 9 octombrie va avea loc o noua comisie.
Va multumesc anticipat
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 28 de saptamani,si am fost nevoita incepand de la 12 saptamani sa stau in concediu medical din cauza unor probleme cu sarcina.La 2 saptamani dupa ce am intrat in concediu medical,la locul de munca s a efectuat un inventar in urma caruia s au constatat lipsuri in valoare de aproximativ 5000 Ron.S a imputat plata in rate lunare tuturor angajatelor(inclusiv mie),si sincer,2 luni am stat aproape fara salariu.La aproape 2 luni,am primit primit prin posta CONVOCARE IN VEDEREA EFECTUARII CERCETARII PREALABILE DISCIPLINARE prin care eram chemata la Bucuresti(adica ma invitau la o plimbare de 500 km dus-intors pe banii mei).Avand in vedere starea mea delicata,le am transmis o adeverinta de la medicul de specialitate prin care se dovedea imposobilitatea de a face un asemenea drum.Nu am primit niciun raspuns momentan,si,mi s a spus ca deocamdata nu mi s a invhis cintractul de munca.Mi ar putea inchide contractul de munca,avand in vedere faptul ca mai am o saptaman si un pic si intru in prenatal ? :((
Va multumesc!