avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate mihai311

Activitate mihai311

Răspuns la discuția mostenire se considera renuntare?
multumesc pt.documentatie,in cazul asta ca mama nu s-a prezentat, deci dupa lege se subintelege ca a renuntat la mostenire de ce nu-l face notarul pe el propietar?
probabil nu-l face ca nici el la randul lui nu s-a prezentat la notar in termen?
buna ziua,mama si fratelele mamei nu au facut succesiunea timp de 16 ani,unchiul locuind pe terenul si casa unde au trait parinti,acuma 5 ani fratele mamei a fost la notar si nu ia dat drept de mostenire fiindca are sora(mama)iara mama a fost acuma la notar si notarul ia spus:ca daca nu a cerut in 6 luni se considera ca a renuntat la succesiune in favoarea fratelui...cum vine asta? din cate stiu legea spune :ca o succesiune se poate dezbate si dupa doi ani numai sa se va plati o taxa in plus,cam se bat cam in cap,deci mentionez nici fratele mamei nu este propietar si nimeni nu ia dat drept de propietate...
Răspuns la discuția Card debit neutilizat
Doamna gj-jane puteti inchide treadul.multumesc la toti.
p.s. maine dimineata voi face sesizare la sediul banci sunt din buc,referitor ce voi sesiza se afla destul scris mai sus.
:hugall::flowersblue::flowersblue::flowersblue: pt trei doamne (cred ca au fost doamne)care au postat la acest tread
@gj-jane nu va suparati pe mine dar chiar nu vreau sa repet:
cont inchis corect da pana aicea.dar pana sa inchis contul in perioada de trei ani banca nu mi-a perceput taxe si dobanda de administrare,si pe ce baza de lege nu instinteaza un client daca mai are datorie la banca doar daca isi deschide alt cont asta e raspunsul angajatului banci fata de client.am intrebat simplu ANGAJATA DACA MI-ATI INCHIS CONTUL EU NU MAI AM NICI O DATORIE LA BANCA:RASPUNS NU PUTEM ACESA BAZA DE DATE SA VEDEM DACA AVETI DATORIE DECAT DACA DESCHIDETI ALT CONT sper sa nu mai repet#-o
chiar sezisare neaparat o sa fac
si in special sa mi se explice dupa ce lege un fost client nu-si poate vedea daca are sau nu datorie la banca ca sa o plateasca,decat daca isi deschide alt cont(scuzati-ma de expresie e chiar o mizerie asta)
vad ca sunti foarte intelegator(oara) si pt asta va multumesc nespus.dar si celorlalti colegi de mai sus
acuma sa va spun de unde a plecat aceasta temere a mea:
am vorbit azi prin telefon cu o sefa de persoanal care mi-a explicat situatia:
in perioada de max 3 ani pana cand va autoinchis bcr-ul contul.banca va perceput taxe care in timp sau acumulat prin dobanzi.am avut angajati in situatia dmv(cont autoinchis) dar care la angajare(dansa se ocupa de salariile pe card-banca) la efectuarea unui alt cont noul angajat i sa comunicat ca are datorie restanta fata de banca mai mica sau mai mare.concluzie trageti dmv.........
mi-au dat cu subinteles ca pot fii taxat si unflat in timp din moment ce a spus ca nu poate sa-mi zica daca am sau nu la banca datorie daca nu mi-am deschis alt cont.asta in ce lege intra
ares-3 multumesc pt.raspuns,
logic cum ma incurajeaza pe mine o banca de azi inainte sa-mi mai fac cont la ei.cand mi se spune contul inchis dar nu va putem da act la mana si nici nu stiam daca aveti datori la noi decat daca deschideti alt cont.asta stiti ce inseamna ca mau descurajat bancile si pe viitor la vre-un interviu de angajare daca va fii cazul una din intrebari va fii: bani in plic sau pe card...............
dar chiar nu inteleg cum se poate sa vin la o banca sa intreb daca mai am datori fata de ea(normal ca sa platesc pe loc) si sa mi se spuna:ca nu pot sa-mi dea nici o informatie daca nu-mi deschid alt cont???ce este asta???
vin trist
am fost din nou la banca ca sa-mi dea un act prin care sa se specifice ca mi-a fost inchis contul,nu a vrut sa-mi dea.mi sa spus din nou ca contul este inchis si nu mai figurez la ei...
DAR am intrebat totusi spuneti-mi daca am vre-o datorie fata de banca a zis CA NU POATE SA VADA DOAR DACA IMI DESCHIS UN NOU CONT.
a spus doar ca imi poate sa dea la mana o stare financiara (titlu-stare financiara persoana autorizata)care pe acest act nu reprezinta nici o suma .doar intr-un chenar scrie:
"sumele aferente datoriilor restante fata de banca vor fii recuperate cu prioritate fata de orice alta tranzactie din soldurile disponibile si incasarile aferente oricarui cont curent deschis la banca"
deci doamnelor si domnilor chiar nu mai inteleg nimica de buna credinta am fost sa vad daca mi sa inchis contul(raspuns inchis) si in caz de problema sa platesc ce sa platesc daca intreb daca am datori fata de banca si ei la pc nu poate vedea daca am datori decat daca deschis alt cont ce e asta? eu mi-am facut datoria chiar nu mai inteleg nimica,ce parere aveati?
am revenit cu o intrebare
deci cum am specificat m-au cautat in baza de date si mi-au spus ca am contul inchis
eu nu am nici un act la mana ca ei chiar au inchis contul cu buna credinta.
nu trebuia sa-mi dea la mana o foaie de la banca?