daca era imi spunea de prima data nu se poate ...dar el imi tot spunea sa trimit acte pentru concediu ...cand sa am facut 6 luni de la accident mi a desfacut contractul de munca .nu au spus ei un coleg mi a trazmis auzisera si el dar nu era sigur .Am sunat la firma au confirmat si le pare rau ..va incerca sa imi dea concediu medical.Adeverenta mediaca de la doctor am trimis la ei doar 3 sau 4 luni trebuia sa imi trimeata ei un document precum lucram acolo nu au vrut spunea la ei nu se da documente ,nu intelege ce doresc sau ce document .deci doctorul nu a mai putut sa imi dea adeverenta medicala si atunci probabil mi a desfacut contractul.stiu ca in contractul belgian pentru navigatori era platita pensia in luna care stateam acasa plus asigurarea .am avut colegii care au avut accidente si au fost platite concediile
.Am lucrat 7 luni pentru el dar cu contract romania .angajat in romania dar lucram in belgia Dupa 7 luni mi a facut el contract in belgia eram angajatul lui nu mai eram angajat in romania dar detasat sa lucrez pentru el .Inainte sa imi rup ligamentul am prins contract belgia o luna jumatate , Cand mi am rupt ligamentul eram in liber .eu lucram o luna la munca o luna acasa.sa intamplat acasa in romania accidentul .lucram ca marinar pe un vapor
buna ziua .Am lucrat 7 luni cu contract de romania dupa cele 7 luni mi a facut angajatorul (patronul belgian contract belgia)dar dupa o luna jumatate mi am rupt ligamentul incrucisat de la piciorul drept .Accidentul am avut in romania acasa la mine.Nu pe teritorul belgian .Ma m operrat am anuntat patronul a spus sa trimit acte doveditoare am trimis .El nu a platit nimic .doar asigurarea de spitalizare .dupa 7 luni mi a desfacut contractul de munca fara sa fiu anuntat.accidentul sa intaplat in perioada 2017-martie 30.doresc sa stiu daca mai pot da in judecata cum pot face .?multumesc
buna ziua,am imatriculat pe data de 14 03 2013 un renault scenic ,am mers la un avocat pentru recuperarea taxei ,am lasat dosarul la el ,a dat statul in judecata a fost respins dosarul sa facut recurs pana la urma am primit raspuns ca nu este fondata cererea mea ,si a fost respins cu definitiva si irevocabil ,ce pot face ,daca merg la bruxelles ce documente trebuie ?