avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

buna ziua,am imatriculat pe data de 14 03 2013 un renault scenic ,am mers la un avocat pentru recuperarea taxei ,am lasat dosarul la el ,a dat statul in judecata a fost respins dosarul sa facut recurs pana la urma am primit raspuns ca nu este fondata cererea mea ,si a fost respins cu definitiva si irevocabil ,ce pot face ,daca merg la bruxelles ce documente trebuie ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 14:44, 9 Septembrie 2014
nu aveti ce face la Bruxelles. Asteptati pana se judeca Cauza 331/13 Nicula, la CJUE iar daca solutia este favorabila o sa promovati o cerere de revizuire a dosarului d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto niculae49 niculae49 Pe 24 aprilie 2014 Curtea de apel Brasov a respins recursul meu referitor la resstituirea taxei auto platita in martie 2013 cf. L. 9/2012. Dupa recenta ... (vezi toată discuția)
Cand pot inmatricula autoturismul? Brokeru22 Brokeru22 Am chemat in judecata serviciul inmatriculari solicitand obligarea autoturismului fara plata taxei de poluare. Instanta mi-a dat castig de cauza, si a dispus ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)