avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cand pot inmatricula autoturismul?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cand pot inmatricula autoturismul?

Am chemat in judecata serviciul inmatriculari solicitand obligarea autoturismului fara plata taxei de poluare. Instanta mi-a dat castig de cauza, si a dispus inmatricularea auto in cauza fara taxa de poluare.
Intrebarea mea este urmatoarea: sentinta tribunalului este executorie, sau eu practic voi inmatricula autoturismul dupa judecarea Recursului(daca solutia imi va fi tot favorabila)?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 11:50, 8 Aprilie 2011
Asteptati sa se pronunte si instanta de control judiciar si dupa aceea legalizati hotararea ca definitiva si irevocabila si demarati imatricularea autoturismului asa cum prevede in hotarare "fara taxele aratate de d-voastra..:("

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare loredanastiuca loredanastiuca As vrea sa inmatriculez un autoturism in RO care este in prezent inmatriculat in BG. Am inteles ca pot sa dau statul in judecata si cu hot judecatoreasca pot ... (vezi toată discuția)