avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... accident munca produs in Belgia
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

accident munca produs in Belgia

buna ziua .Am lucrat 7 luni cu contract de romania dupa cele 7 luni mi a facut angajatorul (patronul belgian contract belgia)dar dupa o luna jumatate mi am rupt ligamentul incrucisat de la piciorul drept .Accidentul am avut in romania acasa la mine.Nu pe teritorul belgian .Ma m operrat am anuntat patronul a spus sa trimit acte doveditoare am trimis .El nu a platit nimic .doar asigurarea de spitalizare .dupa 7 luni mi a desfacut contractul de munca fara sa fiu anuntat.accidentul sa intaplat in perioada 2017-martie 30.doresc sa stiu daca mai pot da in judecata cum pot face .?multumesc
Cel mai recent răspuns: adrian_ghelase70 , utilizator 01:51, 13 Aprilie 2019
Buna ziua!
Ce ocupatie aveati in acel moment?
Erati angajatul firmei belgiene si, daca da, in ce baza desfasurati activitatea in tara?
.Am lucrat 7 luni pentru el dar cu contract romania .angajat in romania dar lucram in belgia Dupa 7 luni mi a facut el contract in belgia eram angajatul lui nu mai eram angajat in romania dar detasat sa lucrez pentru el .Inainte sa imi rup ligamentul am prins contract belgia o luna jumatate , Cand mi am rupt ligamentul eram in liber .eu lucram o luna la munca o luna acasa.sa intamplat acasa in romania accidentul .lucram ca marinar pe un vapor
am inca mesajele pe email .imi scria imi va trimete concediu medical ...plus si cateva documente
Si timpul de munca, cum este trecut in contract?
Discutati cu un avocat, prezentetii contractul si vedeti ce spune
contract nelimitat .da discut dar doresc un avocat serios ...ma intelegeti.multumesc pentru informatie

Alte discuții în legătură

Accident de munca belgia soldat cu deces! Andreea MM Andreea MM Tatal meu a murit anul trecut intru-un accident de munca in Belgia ,iar spitalizarea vine de plata acasa ,iar noi nu avem nici-un act prin care sa aratam ca a ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in belgia andy84960 andy84960 Buna ziua, imi puteti spune daca se scoate certificat medico- legal la accident de munca in Belgia, pe 22/04/2017 s,a intamplat sa ies din rând trezindu,ma ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in belgia andy84960 andy84960 Buna seara....sunt in cautarea unui acocat care sa me reprezinte in Blegia mai exact in zona Limburg (tribunalul din Hasselt). Am reusit sa iau un avocat ... (vezi toată discuția)