avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Activitate Ellyn

Activitate Ellyn

Bună ziua! In decembrie 2019 am făcut 20 ani vechime ,(lucrez la stat) de cate zile de concediu beneficiez,la salariu se mai adauga ceva având în vedere că trec la o altă treaptă de vechime?Mulțumesc!
Bună dimineața! O rugăminte, lucrez in sănătate, în decembrie 2019 am făcut 20 de ani de activitate și am beneficiat de 32 zile co,după împlinirea celor 20 de ani de activitate mi se mai adauga vreo zi sau vreun spor de vechime,trecând la altă gradație? Mulțumesc!
Buna seara! Am o rugaminte,s-a dat de catre judecatorie o hotarare in ce priveste stabilirea pensiei alimentare ,la cai de atac apare din 5 in 5 zile,respectiv 25.05.2016,30.05.2016 si 6.06.2016,datele respective,numele celui care trebuie sa plateasca pensia alimentara si apel,ce inseamna acesasta situatie? Am intrebat la judecatoria unde s-a judecat procesul si mi-a zis ca a facut apel,la tribunalul judetean,acolo mi-a spus ca nu a ajuns inca dosarul! Daca dosarul nu exista nici la judecatoria unde s-a judecat procesul,nici la tribunalul judetean,unde urmeaza sa se judece apelul,cine si unde modifica datele mai sus mentionate,sau ce inseamna asta?Multumesc mult!
In ce cazuri se stabileste pensia alimentara, in procent sau suma fixa! Multumesc!
Nu e vorba de smechereala,doar ca nu inteleg,stiam ca se calculeaza un procent pe ultimele sase luni din salariul meu,oricum ultimul e mult mai mic,vreau sa stiu doar ce suma am de dat lunar,sa nu am probleme,eu locuiesc in Italia iar copilul in Romania si nu poate avea acces lunar la salariul meu,eu stiam ca se aduna salariul pe ultimele 6 luni ,se imparte la 6 si apoi la 1/6,asta nu inteleg,va rog sa ma scuzati!
S-a stabilit un procent de 1/6 din venitu net de la firma unde lucrez,dar la dosar este depus venitul pe anul 2015,respectiv 25000 euro si pe 2016-ianuarie 1770 euro,daca mama copilului nu are venitul meu din Italia lunar,deoarece traieste in Romania,cumpoate dovedi luna de luna venitul meu?
Se calculeaza pe ultimele 6 luni,procentul de 1/6? Ea nu poate dovedi lunar venitul meu,de asta nu stiu ce suma sa dau,poate stabili mama copilului procentul de 1/6 din lunile trecute? Multumesc din inima!
Buna ziua! Indraznesc o rugaminte,se calculeaza pensia la ultimul fluturas de salariu,adica 1/6 din ultimul salariu sau pe mai multe salarii (luni) in urma? Si cat dureaza pana primesc acasa hotararea,ca pe internet a aparut? Multumesc,si ma scuzati!
Pe cate luni in urma 3-6-12 din venit,se calculeaza pensia? la tribunal e o adeverinta de la INSP cu venitul pe anul 2015-25250 euro si ianuarie 2016-17750? mii de multumiri,si va rog sa ma scuzati pentru toata sacaiala,seara faina!
Restanta o pot plati in rate lunare? S-au strans vreo 500 milioane vechi,si e greu
Multumesc!
Buna ziua! Ajutati-ma va rog,nu stiu ce sa fac!!! Am 3 copii,2 in Italia si 1 in Romania,lucrez in Italia,am 2000 euro net,copilul din Romania m-a dat in judecata pentru majorare,cu 3 ani in urma (in 2013),mi s-a fixat 1/6 din venitu net,dar nu o suma,acum ajutati-ma sa inteleg: 1- cine fixeaza suma ,cat am de trimis ? 2- cine fixeaza moneda de plata? 3-daca nu am toti banii (s-au adunat in 3 ani) ce mi se intampla,pot plati esalonat? 4-daca nu platesc ce se intampla?va rog sa imi raspundeti si mie,multumesc,o zi frumoasa!