avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihnă

Bună ziua! In decembrie 2019 am făcut 20 ani vechime ,(lucrez la stat) de cate zile de concediu beneficiez,la salariu se mai adauga ceva având în vedere că trec la o altă treaptă de vechime?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 17 Ianuarie 2020
gradația 5 - peste 20 de ani - și se determină prin majorarea salariului de bază avut cu cota procentuală de 2,5%, rezultând noul salariu de bază.

CO vechime peste 10 ani : 25 zile lucrătoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate zile de co am după 20 ani de activitate! Ellyn Ellyn Bună dimineața! O rugăminte, lucrez in sănătate, în decembrie 2019 am făcut 20 de ani de activitate și am beneficiat de 32 zile co,după împlinirea ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru vechimea in munca Cristina Sfintean Cristina Sfintean Buna ziua! Sporul pentru vechimea in munca de la cati ani se aplica, dupa 3 ani sau de la 5 ani? (vezi toată discuția)
Calcul gradatie bugetar onisifor8 onisifor8 Cum se calculeaza gradatia unui bugetar|personal contractual angajat in ian 2019, dar a unui personal contractual angajat inainte de 31.12.2010? (vezi toată discuția)