Pe data de 9.04.2015 am fost implicat intr-un accident auto.
Eram intr-o coloana de masini cu autoturismul stationat, moment in care un autoturism m-a lovit in spate si am fost proiectat in autoturismul din fata.
Am fost la politie, unde s-au dat declaratii si s-a intocmit procesul verbal in care s-a relatat cum s-a intamplat accidentul.
Am deschis dosarul de dauna si dupa 7 zile am fost instiintat ca dosarul a fost trimis la departamentul de investigatii suplimentare.
Astazi m-am intalnit cu cei de la departamentul de antifrauda de la firma de asigurari. Si mi-au relatat cele constatate de expertii lor, unde m-au scos vinovat, ca as fi lovit eu intai autoturismul din fata si apoi am fost lovit de cel din spate. Expertii lor au facut constatrile din poze.
Mi-au adus la cunostiinta ca departamentul poate trimite dosarul in instanta pentru inselaciune. In urma celor declarate de ei, am dat o declaratie in care imi mentin cele declarate anterior, respectiv ca am fost lovit din spate si apoi proiectat in cel din fata.
Cel care m-a lovit a fost chemat la firma de asigurari pentru a da o declaratie in care sa scrie cum s-a intamplat.
Cel vinovat nu si-a schimbat declaratia, precizand ca m-a lovit si apoi am fost proiectat in cel din fata mea.
Le-am cerut celor de la rca sa-mi trimita un act oficial, cum ca as fi lovit prima data masina din fata si apoi am fost lovit.
Inca nu au expirat cele 90 de zile si inca nu s-a dat un verdict.
As dori cateva sfaturi, ce sa fac mai departe. Sunt hotarat sa-i dau in judecata. Trebuie sa actionez in instanta firma de asigurari sau pe cel care m-a lovit?
Am un vecin care a ocupat abuziv un spațiu comun al etajului în care locuiesc,în care depozitează gunoi adus de la ghenă.
Am făcut o sesizare către asociația de proprietari, am primit răspuns ca nu intra în competenta lor, deoarece vecinul are probleme de sănătate psihica, adică e nebun.
Pe scara e un miros insuportabil și un focar de infecții.
Ce pot face în continuare, cui sa ma adresez?