avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Florin__82

Activitate Florin__82

Discuție Accident auto
Buna ziua,

Pe data de 9.04.2015 am fost implicat intr-un accident auto.
Eram intr-o coloana de masini cu autoturismul stationat, moment in care un autoturism m-a lovit in spate si am fost proiectat in autoturismul din fata.
Am fost la politie, unde s-au dat declaratii si s-a intocmit procesul verbal in care s-a relatat cum s-a intamplat accidentul.
Am deschis dosarul de dauna si dupa 7 zile am fost instiintat ca dosarul a fost trimis la departamentul de investigatii suplimentare.
Astazi m-am intalnit cu cei de la departamentul de antifrauda de la firma de asigurari. Si mi-au relatat cele constatate de expertii lor, unde m-au scos vinovat, ca as fi lovit eu intai autoturismul din fata si apoi am fost lovit de cel din spate. Expertii lor au facut constatrile din poze.
Mi-au adus la cunostiinta ca departamentul poate trimite dosarul in instanta pentru inselaciune. In urma celor declarate de ei, am dat o declaratie in care imi mentin cele declarate anterior, respectiv ca am fost lovit din spate si apoi proiectat in cel din fata.
Cel care m-a lovit a fost chemat la firma de asigurari pentru a da o declaratie in care sa scrie cum s-a intamplat.
Cel vinovat nu si-a schimbat declaratia, precizand ca m-a lovit si apoi am fost proiectat in cel din fata mea.
Le-am cerut celor de la rca sa-mi trimita un act oficial, cum ca as fi lovit prima data masina din fata si apoi am fost lovit.
Inca nu au expirat cele 90 de zile si inca nu s-a dat un verdict.
As dori cateva sfaturi, ce sa fac mai departe. Sunt hotarat sa-i dau in judecata. Trebuie sa actionez in instanta firma de asigurari sau pe cel care m-a lovit?

Multumesc anticipat!

Răspuns la discuția Spatiu comun ocupat abuziv
Gata, am scapat de nebun, a ajuns unde-i e locul, la spitalul de nebuni. Si impreuna cu vecinii am aruncat tot gunoiul.
Mâine, voi merge la primărie, la compartimentul de relații cu asociații de proprietari, să le prezint problema și răspunsul dat de asociație.
Poliția doar l-a amendat, altă măsura au spus că nu pot lua.
Buna ziua,

Am un vecin care a ocupat abuziv un spațiu comun al etajului în care locuiesc,în care depozitează gunoi adus de la ghenă.

Am făcut o sesizare către asociația de proprietari, am primit răspuns ca nu intra în competenta lor, deoarece vecinul are probleme de sănătate psihica, adică e nebun.

Pe scara e un miros insuportabil și un focar de infecții.
Ce pot face în continuare, cui sa ma adresez?