avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate alinaarghirescu

Activitate alinaarghirescu

o firma cu statut juridic,-daca e permis o si pot denumi- a primit oferta mea de pret si urmeaza a-si da acordul = iar termenul limita din dosarul de executare este 29.XI.a.c. Intrebarea mea este cui platesc suma ? bancii creditoare sau firmei de recuperare creante ?
va multumesc !
cum se procedeaza daca o firma a cumparat creanta unei locuinte de la banca si da acceptul proprietarului sa vanda aceasta locuinta ?ce documente trebuie sa imi intocmeasca potrivit legii ca sa nu fiu inselata !
joi 28 august intr-o discutie telefonica,fara nici un motiv expus,patronul m-a injurat,a folosit cuvinte urate si mi-a spus sa nu mai vin la servici....atunci am depus cerere de co dar nu vrea sa o aprobe si ma obliga sa imi dau demisia...am 58 de ani iar de 13 ani lucrez la el fiind destul de apreciat,neavand abateri,sunt manager de transport ,am dus pe umeri raspundere mare avand parc de peste 45 de autovehicule si mari si mici ...nu stiu cum trebuie sa procedez daca nu isi revine la o solutie amiabila,pt ca nici directorii nu pot sa intervina pt mine ,cunoscandu-l si fiindu-le frica pt scaunul lor...imi e teama de zile nemotivate si de alte lucruri pe care stiu ca le poate folosi impotriva mea cum a mai facut si cu altii ....multumesc !