avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce garantii am sa cumpar de la o firma de recuperare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce garantii am sa cumpar de la o firma de recuperare creante bancare

cum se procedeaza daca o firma a cumparat creanta unei locuinte de la banca si da acceptul proprietarului sa vanda aceasta locuinta ?ce documente trebuie sa imi intocmeasca potrivit legii ca sa nu fiu inselata !
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 11:58, 9 Octombrie 2014
Veti face o vanzare-cumparare prin act autentic, la notarul public, cu acceptul creditorului ipotecar in forma autentica. Data fiind importanta tranzactiei, ar fi preferabil sa fiti asistata de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare locuinta ComN ComN Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Vreau sa-mi vand locuinta din Constanta iar viitorii cumparatori vor sa o cumpere cu credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Avocat achizitie locuinta MaximGeorgeBogdan MaximGeorgeBogdan Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: cum aflu daca locuinta pe care o cumpar e grevata de datorii la banci, ipotecata etc. Nu stiu exact ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament: tranzactie cu plata pin banca? cdadan cdadan Cumparatorul prefera sa plateasca prin banca contravaloarea apartamentului. Care ar fi procedura, in mod normal? Se autentifica mai intai actul de ... (vezi toată discuția)