avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare locuinta

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Vreau sa-mi vand locuinta din Constanta iar viitorii cumparatori vor sa o cumpere cu credit ipotecar pe....viitoarea locuinta (adica momentan cea pe care eu o vand). Cum nu am mai auzit de un astfel de credit ipotecar si sa nu fiu inselata va rog sa ma sfatuiti. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 10:06, 11 Februarie 2019
Angajati un avocat care sa va asiste la incheierea actelor notariale, la transferul banilor, mai ales daca nu locuiti in zona . In principal notarul este cel care are grija ca actele sa fie intocmite corect, si pretul sa fie achitat. Toate actele le veti incheia prin notariat.
multumesc
pai este o tranzactie clasica, nimic ciudat. banii ii primesti de la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce garantii am sa cumpar de la o firma de recuperare creante bancare alinaarghirescu alinaarghirescu cum se procedeaza daca o firma a cumparat creanta unei locuinte de la banca si da acceptul proprietarului sa vanda aceasta locuinta ?ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa "la rosu" persoana fizica patricel1 patricel1 Buna ziua, sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament eeeee eeeee Buna ziua! Va rog foarte mult sa imi dati mai multe detalii cu privire la urmatoarea situatie. Vreau sa vand un apartament; a venit o familie de tineri si au ... (vezi toată discuția)