buna ziua.
ca sa ma fac inteles trebuie sa spun toata povestea.
sotia mea s-a angajat acum cca 2 ani la un magazin.
sefa de magazin a ramas intre timp insarcinata si acum este in concediu de crestere a copilului.
fiind cea mai veche din cele ramase acolo sotia mea a fost numita sef de magazin acum cca 4-5 luni.
in urma cu cateva zile seful lor (actionar majoritar in respectiva companie) a informat-o pe sotia mea ca ar trebui sa isi caute de munca. intrucat nu se descurca in functia in care a fost numita si vanzarile magazinului nu merg din cauza ei.i s-au oferit 2 variante: 1- isi da ea demisia , 2- o vor da ei afara .
mie mi se pare aceasta concediere abuziva . nu stiu cum ar trebui sa procedez mai departe. #-o#-o#-o
Intr.o seara cand ma intorcceam spre casa (cca 2 sapt in urma) cu 2 prieteni am trecut pe langa locul de munca al unui amic. Acolo se aflau 3 echipaje de politie chemate de un cetatean.
Noi ne-am oprit sa il salutam pe amicul nostru , moment in care unul dintre agenti ni s-a adresat: "voi n-aveti treaba? Ia dati-i drumu de aici"
Eu am incercat sa ii explic f frumos ca nu l.am incurcat cu nimic si ca ne.am oprit sa il salutam pe amicul nostru doar.dansul a insistat sa "ii dam drumu..."
Apoi am plecat, moment in care am exclamat la unul din prietenii mei: " ba esti prost! Hai sa mergem!" si am vrut sa plecam.
Dar agentul a venit la mine si m-a bruscat incercand sa ma târasca la masina pt a ma legitima. L-am rugat sa ia mana de pe mine pt ca o sa merg de buna voie.
Dansul a inceput sa tipe ca are dreptul sa foloseasca forta daca nu "ma supun" ( deja o folosea)
Intr.un final m-am dus la masina m-am prezentat (nume cnp data nastere). El nu s.a prezentat deloc.
Apoi la insistentele prietenilor mei unul din cei 6 agenti prezenti a zis sa ne vedem de drum si de treaba noastra.
Astazi am primit amenda de 200 ron pt ca am jignit agentul.
Eu cred ca sunt indreptatit sa fac o contestatie....