avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate amenda pt jignire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

amenda pt jignire

Intr.o seara cand ma intorcceam spre casa (cca 2 sapt in urma) cu 2 prieteni am trecut pe langa locul de munca al unui amic. Acolo se aflau 3 echipaje de politie chemate de un cetatean.
Noi ne-am oprit sa il salutam pe amicul nostru , moment in care unul dintre agenti ni s-a adresat: "voi n-aveti treaba? Ia dati-i drumu de aici"
Eu am incercat sa ii explic f frumos ca nu l.am incurcat cu nimic si ca ne.am oprit sa il salutam pe amicul nostru doar.dansul a insistat sa "ii dam drumu..."
Apoi am plecat, moment in care am exclamat la unul din prietenii mei: " ba esti prost! Hai sa mergem!" si am vrut sa plecam.
Dar agentul a venit la mine si m-a bruscat incercand sa ma târasca la masina pt a ma legitima. L-am rugat sa ia mana de pe mine pt ca o sa merg de buna voie.
Dansul a inceput sa tipe ca are dreptul sa foloseasca forta daca nu "ma supun" ( deja o folosea)
Intr.un final m-am dus la masina m-am prezentat (nume cnp data nastere). El nu s.a prezentat deloc.
Apoi la insistentele prietenilor mei unul din cei 6 agenti prezenti a zis sa ne vedem de drum si de treaba noastra.
Astazi am primit amenda de 200 ron pt ca am jignit agentul.
Eu cred ca sunt indreptatit sa fac o contestatie....
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 08:31, 10 Septembrie 2014
Nu ma ajuta nimeni cu o parere?
in 15 zile de la primire puteti contesta amenda la judecatorie (taxa de timbru e 20 lei, cred) daca nu ati semnat un pv la acel moment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu a sunat la politie,lovire de minori Mash1 Mash1 Salut,acum 2 ore eram cu un prieten si neam dat jos de pe un garaj de 0.5 m inaltime si am pus amandoi piciorul pe bara unei masini care parea abandonata.Nu ... (vezi toată discuția)
Ce plangere ar putea face - abuz proprietar asupra chiriaselor EllaL1 EllaL1 Pe scurt: suntem studente ,am cautat sa ne mutam la un apartament care face contract pentru a beneficia de subventie .Am gasit la un mos simpatic ,prima oara ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)