avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu a sunat la politie,lovire de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu a sunat la politie,lovire de minori

Salut,acum 2 ore eram cu un prieten si neam dat jos de pe un garaj de 0.5 m inaltime si am pus amandoi piciorul pe bara unei masini care parea abandonata.Nu peste mult timp a venit un domn care a zis ; voi veniti cu mine si a intins mainile spre noi eu lam ocolit dar domnul la bruscat pe prietenul meu la trantit pe jos(acesta sia pierdut un papuc,care il am adus eu inapoi)si la bagat intro scara unde la trantit de un perete.Apoi am venit si eu si am stat de vorba a zis ca suna la politie nustiu ce si na mai sunat dar a zis sa venim cu parintii maine la 7 acolo sa vb.El vrea sai platim toata masina dar noi abia am atinso.Mentionez ca el nu a sunat la politie. Ce se poate intampla?Mai poate face plangere dupa 24 de ore cum un nici un martor???
Cel mai recent răspuns: Mash1 , utilizator 22:21, 9 Decembrie 2011
Ce fel de masina ar intra intr-un garaj de 0.5 m inaltime? B-) Si cum ar putea face deosebirea acel domn ca nu pareti copii abandonati din moment ce masina lui va parea voua abandonata. Doar (si el) abia v-a atins, nu? Meci egal, nu? :rofl:
Ca se mai urca cate o pisica pe cate un garaj sau pe cate o masina mai inteleg... Copaci n-ati gasit?
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
ContSters184021, utilizator
Deci era masina langa un garaj bagat in pamant intrun fel si el vrea acuma sai platim toata masina care e intro stare..cu pneuri sparte fara oglinzi..oricum mai poate depune plangere dupa 24 de ore?Tipul parea fost comisar sau ceva ca sia scos telefonu la un moment dat sa sune la politie si am vazut niste contacte gen:Sectie 1,Sectie 2,Comisar.....,E clar ca el nu vrea sa bage politia in treaba sata faptul ca nea dat drumu ce poate insemna?ca am scapat?
Multumesc anticipat pt raspuns!
Fiind minori, probabil ca DA, ati scapat, dar pentru catarare exista copaci sau locuri de joaca pentru copii. Nu? Hai sa ne organizam :D
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
ContSters184021, utilizator
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt hartuit de catre un lucrator din mai de mai bine de 5 luni, ... pynu pynu Sunt hartuit de catre un lucrator din MAI de mai bine de 5 luni, acesta ma acuza ca eu I murdaresc frecvent masina totul a plecat de la o discutie cu acesta ... (vezi toată discuția)
Batut bine de politisti Puyan Puyan In data de 15/16 noiembrie 2009 am fost solicitat de un prieten(fost coleg de clasa ) sa il duc pe el si inca 3 prieteni de ai lui in comuna pui jud hunedoara ... (vezi toată discuția)
Ultraj alexandru_dumitru alexandru_dumitru In urma cu un an am iesit la o discoteca , acolo un prieten care era cu mine a varsat doua sticle de bere si au venit bodyguarzii si l-au scos afara urmadu-l ... (vezi toată discuția)