avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt hartuit de catre un lucrator din MAI de mai bine ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt hartuit de catre un lucrator din MAI de mai bine de 5 luni, ...

Sunt hartuit de catre un lucrator din MAI de mai bine de 5 luni, acesta ma acuza ca eu I murdaresc frecvent masina totul a plecat de la o discutie cu acesta care am avut-o, iar de atunci in fiecare luna isi gaseste cate o solutie sa fiu chemat la politie sa dau declaratii.
Ca sa va explic mai exact cam pana unde s-a ajuns:
*Am fost hartuit si fortat mi s-a sugerat sa dau camerele jos (mi-a venit politia la usa), camera de supraveghere care am una in fata usii si alta imi supraveghez masina (de sus de pe geam) cum ca incalca acordul gdpr, in conditiile in care tot ei imi cer inregistrari de pe ele cand se intampla ceva si asta n-a fost odata, dar ce sa vezi acum nu mai sunt bune deranjaza ..
*Acum ultima data am fost hartuit din nou m-a sunat administratoru blocului cum ca a fost contactat de politia locuala la o petitie (depusa tot de acest individ din MAI) cum ca eu i-as fi muradarit masina individului si vor sa vada la ce ora am iesit eu din casa si cand m-am intors. Nu am nimic impotriva dar nu stiu daca va puteti imagina pentru mine chestia asta mi se pare infricosatoare si nu stiu in situatia asta cine este cel caruia I se violeaza intimitatea “intr-un mod legal”
*In fiecare luna imi suna cate un numar de telefon de la politie sa ma prezint sa dau declarative pe ce idei I mai vin acestui individ, ba mai nou de atat, vad ca preocuparea acestuia este si un vecin (om batran de 70 ani) cu care se pare din ce imi dau seama, ca si cu acesta ar fi avut o disputa si am aflat ca si el mai nou si el trebuie sa ajunga la sectie sa dea cu subsemnatu.
*Doresc sa fac aceasta situatie publica pentru ca m-am saturat ca in fiecare luna sa imi sune telefonu si sa fiu chemat la politie mai ceva ca un recidivist..
*Nu am nici o treaba cu individul pur si simplu m-am saturat si nu stiu ce demers sa fac, daca sa fac plangere penala impotriva acestuia sau nu pentru hartuire, sau poate daca I fac lucrurile mai mult or sa se inrautateasca.. astept raspunsurile voastre.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: pynu , utilizator 12:52, 19 Mai 2023
Da, faceti-i plangere la parchet.
Am inteles cand se mai intampla o singura data peste chestia asta asa am sa procedez.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea comunicarii stadiului plangerii penale la parchet LorenaIoana LorenaIoana Acum 2 saptamani am depus o plangere penala la politie impotriva unui individ care m-a hartuit intr-un magazin. Am specificat in plangere faptul ca insist cu ... (vezi toată discuția)
Parinti in varsta hartuiti si amenintati constant de fratele ... LauraPas325 LauraPas325 Parinti in varsta hartuiti si amenintati constant de fratele unuia din ei. Ce pot face? Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei stau la ... (vezi toată discuția)
Hartuire obsedat si dezaxat acoperit de autoritati, cum pot proceda ? lauraGt90 lauraGt90 sunt Hartuita de un individ cu probleme psihice grave la cap, plateste politisti, plateste tigani, sau oameni pe care nu ii cunosc sa vina sa ma jigneasca pe ... (vezi toată discuția)