avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitarea comunicarii stadiului plangerii penale la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitarea comunicarii stadiului plangerii penale la parchet

Acum 2 saptamani am depus o plangere penala la politie impotriva unui individ care m-a hartuit intr-un magazin. Am specificat in plangere faptul ca insist cu privire la imaginile de pe camerele de supraveghere, care am inteles ca au o durata de stocare limitata de 4 saptamani. A trecut o saptamana, nu m-a contactat nimeni. Am solicitat comunicarea stadiului plangerii penale la parchet, a trecut din nou o saptamana si nu am primit raspuns. Mai sunt 2 saptamani, si dovezile acelea nu o sa mai existe. Eu ce pot sa fac in acest caz?
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2020
LorenaIoana, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt hartuit de catre un lucrator din mai de mai bine de 5 luni, ... pynu pynu Sunt hartuit de catre un lucrator din MAI de mai bine de 5 luni, acesta ma acuza ca eu I murdaresc frecvent masina totul a plecat de la o discutie cu acesta ... (vezi toată discuția)
Plangere executor judecatoresc tatiana28 tatiana28 Buna seara.In luna ianuarie am trimis prin email catre Camera Executorilor plangere impotriva unui executor,pana in luna martie nu am primit nici un raspuns la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva politiei? Hotice Hotice Buna ziua, In urma cu aproximativ 3 luni am fost agresat intr-un club de catre o persoana necunoscuta (am avut ghinionul sa ma aflu in locul nepotrivit la ... (vezi toată discuția)