Buna seara.In luna ianuarie am trimis prin email catre Camera Executorilor plangere impotriva unui executor,pana in luna martie nu am primit nici un raspuns la aceasta plangere asa ca am trimis-o inca o data dar prin curier,am dovada ca a fost primita.Nici de aceasta data nu am primit nici un raspuns asa ca la sfarsitul lunii mai am facut o plangere pe care am trimis-o prin email catre UNEJ ,aceasta a fost inregistrata(am nr de inregistrare) si a fost inaintata catre Colegiul Director al Camerei pentru efectuarea verificarilor urmand ca rezultatul verificarilor si eventualele masuri sa imi fie comunicate de catre Colegiul Director.
A trecut mai mult de o luna si jumatate de atunci si pana acum nu am primit nici un raspuns,ce pot sa fac?
De ce nu imi raspunde nimeni la aceasta plangere?
Unde pot sa ma mai adresez?
Avand in vedere numarul mare de plangeri formulate,este de preferat sa asteptati raspunsul din partea UNEJ
Pentru lamurirea aspectului privitor la termenul de solutionare ,trebuie sa aveti in vedere ca plangerea dvs va fi cercetata in cadrul colegiului director al UNEJ care se reuneste la intervale de timp conditionat de existenta unui anumit numar de subiecte pe ordinea de zi
Pentru clarificarea stadiului verificarilor ,in baza numarului de inregistrare a plangere puteti contacta autoritatea competenta in solutionare
Buna seara.Multumesc pentru raspuns.Puteti sa imi spuneti va rog care este autoritatea competenta pentru solutionare in acest caz? Nu uitat sa scriu in primul mesaj ca UNEJ a inaintat plangerea catre Colegiul Director al Camerei Executorilor de pe langa Curtea de Apel ... Am trimis in urma cu 2 saptamani un email catre UNEJ in care am solicitat un raspuns cu privire la stadiul verificarilor,am specificat si numarul de inregistrare insa nu am primit nici un raspuns,am trimis si saptamana trecuta un email si tot nu am primit raspuns. Inteleg ca poate nu se poate respecta exact termenul de 30 zile dar nici nu vreau sa se intample ca si la celelalte 2 plangeri care nici nu cred ca au fost luate in considerare.
Multumesc.