In urma cu aproximativ 3 luni am fost agresat intr-un club de catre o persoana necunoscuta (am avut ghinionul sa ma aflu in locul nepotrivit la un moment nepotrivit si am primit un pumn in ochi). A venit politia in aceeasi seara in clubul respectiv, dar agresorii plecasera deja si au spus ca nu au ce sa mai faca.
A doua zi am fost la IML pentru obtinerea certificatului medico-legal si apoi m-am prezentat la Politie, pentru a depune plangere. Inca de la inceputul discutiei, persoana de acolo incerca sa ma convinga sa renunt, deoarece, autorul fiind necunoscut, sunt foarte putine sanse sa fie gasit. Am insistat si i-am comunicat faptul ca toata intamplarea a fost filmata cu camerele de supraveghere, dar trebuie sa se grabeasca deoarece administratorul clubului mi-a confirmat ca aceste inregistrari se pastreaza 2 saptamani.
La aproximativ 3 saptamani dupa depunerea plangerii am mers din nou la Politie pentru a depune la dosar o copie a certificatului medico-legal. Politistul care "se ocupa" de cazul meu nu stia nimic despre aceasta intamplare, nici macar nu citise plangerea pana atunci (nu mai vorbesc de a merge la clubul respectiv pentru a viziona inregistrarile).
Acum, la aproximativ 3 luni dupa intamplare, inca nu m-a contactat nimeni din partea Politiei. Este normal asa ceva? Care este perioada in care ei sunt obligati sa imi raspunda? Se poate depune plangere impotriva Politiei pentru modul in care ei au actionat? Cui ar trebui sa ma adresez?
Plangerea depusa de dvs. trebuie transmisa parchetullui care o va repartiza unui procuror de caz si apoi va fi retransmisa la politie. Cand ati depus copia certificatului medico-legal, dosarul mai era la pollitie?Din pacate plangerile zac luni bune la parchet pana ajung la politie pentru cercetari......::clapping:
Lovire
andrei1985
buna . ma numesc andrei , am 24 de ani si sunt din timisoara .
in jurul orei 5 dimineata m a sunat fratele meu , motivul fiind ca a fost batut intr un club de ... (vezi toată discuția)