buna ziua.
ca sa ma fac inteles trebuie sa spun toata povestea.
sotia mea s-a angajat acum cca 2 ani la un magazin.
sefa de magazin a ramas intre timp insarcinata si acum este in concediu de crestere a copilului.
fiind cea mai veche din cele ramase acolo sotia mea a fost numita sef de magazin acum cca 4-5 luni.
in urma cu cateva zile seful lor (actionar majoritar in respectiva companie) a informat-o pe sotia mea ca ar trebui sa isi caute de munca. intrucat nu se descurca in functia in care a fost numita si vanzarile magazinului nu merg din cauza ei.i s-au oferit 2 variante: 1- isi da ea demisia , 2- o vor da ei afara .
mie mi se pare aceasta concediere abuziva . nu stiu cum ar trebui sa procedez mai departe. #-o#-o#-o
ITM-ul nu are competenta in a stabili legalitatea unei decizii a angajatorului.
ITM-ul poate constata daca s-a eliberat si comunicat decizia de incetare a c.i.m., daca s-a platit sau nu salariile , daca s-a emis si comunicat adeverinta de vechime etc.
Concedierea verbala este nelegală, atit timp cit nu s-au respectat dispoziţiile din Codul muncii, care prevede cazurile limitativ enumerate cînd cel care angajează poate desface contractul de muncă încheiat pe o durată nedeterminată, însă cu respectarea formelor prevăzute în Codul Muncii, conform căruia -in anumite situatii - decizia de desfacere a contractului trebuie să fie comunicată în scris angajatului.