avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate Ela78

Activitate Ela78

Răspuns la discuția II și Grup de producători
Acea hotarare (pentru II) trebuie sa imbrace o anumita forma? Incheiata la notar, spre exemplu?:) Pe langa aceasta hotarare, ce acte ar mai fi necesare?
In cazul SRL-ului, creante/bunuri, nu sunt. In cazul, SRL-ului, pentru a incepe dizolvarea, mai este necesara pe langa hotararea AGA, depunerea altor acte? Vreun bilant, situatie ceva?:)
Cand au fost infiintate, o firma s-a ocupat de acte...

Multumesc pentru raspunsuri!:)

Ca nu sunt admisi cei cu probleme penale asta stiam, doar ca nu stiam cum afecteaza pe parte civila...Impozitul a fost platit ulterior.
Stiti cumva, cat timp ramane in arhiva un astfel de dosar? Dupa ce datoria a fost platitia?

O zi buna! Multumesc!:)
Răspuns la discuția II și Grup de producători
Grupul este SRL. E pe 0, de vreo 2 ani.
Prin hotrarea titularului, va referiti la simpla vointa a administratorului de a radia firma? Concretizata intr-un inscris? Este necesara vreo hotarare judecatoreasca in acest sens?

Multumesc pentru raspuns!
Bună,

Aș dori să știu dacă un dosar de executare silită (neplată impozit) afectează într-un fel admiterea în profesii juridice (mă refer la toate profesile)?!

Mulțumesc frumos!:)
Bună,

Care este procedura pentru a radia o intreprindere individuală respectiv un grup de producători? Și cam cât ar costa? Pentru fiecare...

Mulțumesc frumos!
O seară bună!:)
Răspuns la discuția Avocat din oficiu
Pentru cauză penală m-ar interesa care este procedura...
Buna!

As dori să știu care sunt pașii de urmat pentru a putea obține un "avocat din oficiu"?!
Bună!

Îmi poate spune cineva ce înseamnă "credit cameleon neipotecar"?

Mulțumesc!=D>
Răspuns la discuția Administrator II, angajare.
Mulțumesc!
Bună ziua!

Aș putea să mă angajez la o altă firmă ca și secretară, dacă dețin un II - unde sunt administrator? Există vreo incompatibilitate între cele două?

Mulțumesc!
O zi bună!:)