Aș dori să știu dacă un dosar de executare silită (neplată impozit) afectează într-un fel admiterea în profesii juridice (mă refer la toate profesile)?!
Pai nu cred ca ar mai exista multe persoane in profesiile juridice daca ar fi luate in calcul executarile silite civile sau fiscale :). Inafara de asta, fiecare profesie juridica (magistratura, avocatura, consilieri juridici) are propriile norme de admitere. De obicei nu sunt admisi cei cu probleme penale.
Ca nu sunt admisi cei cu probleme penale asta stiam, doar ca nu stiam cum afecteaza pe parte civila...Impozitul a fost platit ulterior.
Stiti cumva, cat timp ramane in arhiva un astfel de dosar? Dupa ce datoria a fost platitia?
Pai ramane atata timp cat autoritatea fiscala este obligata sa pastreze documentele. Presupun ca intrebarea se referea mai mult la ipoteza in care o creanta apare in certificatul fiscal. Apare atata timp cat nu este stins debitul. Chiar daca a fost /n-a fost stins, nu trebuie sa va faceti probleme privind admiterea in vreo profesie juridica.