avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura

in ce consta dosarul de admitere la INM ?...ce conditii trebuie intrunite?...este necesara si experienta profesionala in domeniu?...care sunt materiile?
Cel mai recent răspuns: a_rot , utilizator 15:27, 19 Septembrie 2009
vezi www.inm-lex.ro
Multumesc ,
Av.Naftanaila a scris:

vezi www.inm-lex.ro


Nu am inteles foarte bine..trebuie experienta in domeniu 5 ani?
Sunt doua modalitati diferite de a intra in magistratura .
1 . admitere Institutul National de Magistratura - care dureaza 2 ani si de obicei este o data pe an - prin august - septembrie ( nu e necesara vechimea )
2. examen de intrare in magistratura ( e necesara vechme 5 ani ) . Se intra direct pe post . De obicei este organizat de doua ori pe an
Este vorba de vechimea in specialitate - 5 ani - la data sustinerii testului grila :)

Alte discuții în legătură

Admitere la inm lorent lorent vreau sa dau anu viitor dar nu prea stiu ce conditi tre sa indeplinesc daca sunt in anu trei de fac pot sal dau (vezi toată discuția)
Conditii de inscriere la inm auditori floreamarius floreamarius sunt absolvent al facultatii de economie si administrarea afacerilor curs de lunga durata daca fac si masterul la drept pot sa ma inscriu la inm auditori (vezi toată discuția)
Despre avocati maria20 maria20 Buna!Sunt studenta la drept. As dorit sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a ajunge magistrat.Ce trebuie sa mai fac pe langa perioada de stagiatura de 2 ani , ... (vezi toată discuția)