avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate silbv

Activitate silbv

sotul este coplatitor la doua credite de nevoi personale,care sunt pe numele fratelui sau.nu sau mai platit ratele si sa ajuns la executare silita si proprire pe salariile lor in prima faza,dar nici unu dintre ei nu lucreaza cu forme legale.eu si sotul avem un apartament luat prin prima casa,si tocmai ce am primit de la executor judecatoresc o sesizare,prin care ne anunta ca daca in termen de 15 zile nu se va face plata integrala a unuia dinte credite se va actiona executarea silita asupra imobilului.dar noi inca platim rate la el,apartamentul lam luat acum 3 ani.au voie sa execute apartamentul?va rog sa imi raspundeti!
buna ziua!sotul meu este coplatitor la doua credite de nevoi personale, care sunt pe numele fratelui sau.nu sau mai platit ratele la aceste credite si banca a vandut creanta celor de la EOS KSI .si pt unul dintre credite sotul a primit o instintare de la executorul judecatoresc ca este executat silit.probema este ca in momentul de fata el nu lucreaza cu carte de munca si nu are nimic pe nume inafara de apartamentul care lam achizitionat prin programul prima casasi la care mai platim rate.doar eu sunt cea care lucrez cu carte de munca si bunurile mobile sunt pe numele meu.in acest caz ce se poate executa?sau ce putem face?tin sa mentionez ca nici fratele sotului nu detine nimic pe nume si nu lucreaza cu forme legale.multumesc
Discuție rata prima casa
buna ziua!am si eu nevoie de cateva sfaturi in legatura cu prima casa.in 2013 am luat un apartament impreuna cu sotul meu prin programul prima casa.problema este ca de ceva vreme avem mari dificultati in platirea ratelor.avem restante,dar noi in fiecare luna platim rata dar nu in totalitate pt ca avem probleme cu bani.tin sa mentionez ca nu sa schimbat nimic in pachetul salarial doar ca eu am intrat in concediu de crestere copil.problema este ca cei de la banca ne tot ameninta ca daca nu platim sa ajungem la zi va trimite dosarul la fondul de garantare,si suntem pasibilli de executare silita.dar asta este problema ca nu avem cum sa pltim sa ajungem la zi.as avea nevoie de niste sfaturi in privinta asta,chiar nu as vrea sa se ajunga pana la executare!va multumesc!
Răspuns la discuția la cine ramane copilul?
multumesc pt raspuns...am unde sa locuiesc la parinti mei venituri am pt ca am lucrat inainte de a ramane insarcinata 4 ani si acum primesc indemnizatia pt crestere copil in valoare de 1200 de ron si alocatia de 200 de ron timp de 2 ani dupa care va trebui sa ma reintorc la lucru dar cand se va intampla asta tot va fi supravegheata fata si va avea cine sa aiba grija de ea in timpul in care voi fi la servici...acesta este singurul lucru care ma intereseaza ca fata sa ramana la mine
sunt casatorita de 2 ani in acest timp,am putut optine un credit pt prima casa,neam luat un apartament,si dupa un an a venit fetita pe lume...fata are 8 luni.noi ca soti nu ne mai intelegem.eu as vrea sa divortez dar din cauza ca avem fata mie frica sa nu cumva ca ea sa ramana la sotul meu.intrebarea mea este oare se poate ca in urma unui divort fata sa ramana la mine?nu ma intereseaza alte bunuri doar fata.astept un raspuns urgent :((( sunt foarte disperata va multumesc