avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita credit nevoi personale

buna ziua!sotul meu este coplatitor la doua credite de nevoi personale, care sunt pe numele fratelui sau.nu sau mai platit ratele la aceste credite si banca a vandut creanta celor de la EOS KSI .si pt unul dintre credite sotul a primit o instintare de la executorul judecatoresc ca este executat silit.probema este ca in momentul de fata el nu lucreaza cu carte de munca si nu are nimic pe nume inafara de apartamentul care lam achizitionat prin programul prima casasi la care mai platim rate.doar eu sunt cea care lucrez cu carte de munca si bunurile mobile sunt pe numele meu.in acest caz ce se poate executa?sau ce putem face?tin sa mentionez ca nici fratele sotului nu detine nimic pe nume si nu lucreaza cu forme legale.multumesc
Cel mai recent răspuns: dorumihalache , utilizator 22:08, 10 Aprilie 2016
1.Asigurati-va ca plicul provine oficial de la executor (are in stanga sus stema Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti). Unele firme trimit abuziv plicuri care imita o comunicare din partea unui executor.
2. Trebuie URGENT contactat un avocat pentru formularea unei Contestatii la executare. Urgent pentru că aveti la dispozitie doar 15 zile calendaristice pentru depunerea Contestatiei, 15 zile incepand cu data postei LIVRAT a Comunicarii din partea Executorului.

Aveti sanse 99 % sa castigati procesul, daca îndepliniti conditia 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil luat prin prima casa din cauza neplati credit nevoi personale silbv silbv sotul este coplatitor la doua credite de nevoi personale,care sunt pe numele fratelui sau.nu sau mai platit ratele si sa ajuns la executare silita si proprire ... (vezi toată discuția)
Inscriere dosar la judecatorie wap54 wap54 Am facut o contestatie in termen, la o executare, creditor EOS KSI printr-un executor, am depus in 2 exemplare contestatia in care motivam in cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Recuperare abuziva - rog ajutor adriana080 adriana080 buna seara o mare problema am si eu doresc un raspuns de la cineva avizat in domeniu . Tatal meu are un credit facut acum 7-8 ani , din pacate si din nesimtire ... (vezi toată discuția)