avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Inscriere dosar la judecatorie
Discuție deschisă în Executare silită

Inscriere dosar la judecatorie

Am facut o contestatie in termen, la o executare, creditor EOS KSI printr-un executor, am depus in 2 exemplare contestatia in care motivam in cea mai mare parte greselile executorului cauia i-am trecut toate datele, greseli constand in lipsa titlului executoriu, perceperea de taxe mult prea mari in comparatie cu prestatia. Si contestam si actiunea EOS de executare intrucat nu am titlu executoriu doar un nr de contract din 2005, nespecificand banca sau altceva.
Urmarind portalul, constat ca am termen dar sunt trecut doar eu ca si contestator, intimat nu apare nici EOS nici executorul.
Cum considerati ca se prezinta situatia mea? De ce nu e trecut nimeni ca intimat?
In intiintare aveam 2 termene de contestat, in 5 zile pt executor si 15 pt executare, m-am incadrat in cele 5 zile si pentru executor. Am gresit facand o contestatie pentru ambii?

Alte discuții în legătură

Poprire salar panzy panzy buna, mi s-a pus azi poprire pe salar din cauza unui presupus credit de consum ce l-as fi facut la cetelem in 2007. maine ma duc la executor pentru a cere ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)