avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salar

buna,
mi s-a pus azi poprire pe salar din cauza unui presupus credit de consum ce l-as fi facut la cetelem in 2007. maine ma duc la executor pentru a cere documentele in baza carora s-a facut poprirea. imi puteti spune exact ce trebuie sa cer, sau mai degraba ce ar trebui sa contina un dosar din asta? ce documente?


Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:42, 14 Mai 2014
Titlu executoriu, incheierea prin care instanta da incuviintare pt executare..
Puteti face contestatie la executare invocand prescriptia.
buna, va multumesc pentru raspuns. si " contractul de credit" de unde il obtin?
Un exemplar e la executor ca ala e titlul executoriu.
Sa nu mai zicem ca si dvs ar fi trebuit sa aveti unul.
multumesc mult de tot. singura solutie e sa ma consult cu un avocat pentru ca nu cunosc termenii si ce se poate face in cazul acesta, din cate am inteles indiferent daca ii dau in judecata sau nu porirea pe salar va exista pana la solutionare.
Cereti si suspendarea executarii odata cu contestatia.
Pt depunerea contestatiei aveti termen 15 zile s-o depuneti la instanta care a incuviintat executarea.

Alte discuții în legătură

Executare silita pt credit nevoi personale neachitat Mikaela2012 Mikaela2012 Buna ziua, am un credit de nevoi personale obtinut de la Libra Bank in dec 2005 la care am platit rate pana prin 2007 cred. Apoi, n-am mai putut. O data pe an ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani este posibil asa ceva? animalx2 animalx2 Buna Ziua, In anul 2007 am facut un credit,si din aceeasi cunoscuta cauza \\"problema banilor\\" si faptul ca am ramas fara un loc de munca,nu am mai putut sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita miami123 miami123 Acum 7 ani am facut un credit la cetelem,nu am platit decat 2 luni rate,acum a venit instintare k imi face oprire pe salariu...nu s-a prescris datoria?ce ... (vezi toată discuția)