avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate alinaeg

Activitate alinaeg

Buna ziua,
Va rog mult daca ma puteti ajuta si pe mine in ceea ce priveste rezolvarea unei probleme pe care o am cu o firma de recupereri credite EOS KSI ROMANIA.
Problema sta in felul urmator, in anul 2008 mi s-a acordat un credit la banca Raiffeisen in valoare de 5058 lei. In 2011, din cauza unor probleme financiare nu am mai putut plati ratele la zi si astfel creditul a fost cesionat de catre EOS KSI ROMANIA. Drept urmare, in urma somatiilor acestora am achitat timp de 18 luni, cate 300 lei pe luna, adica in total platindu-le acestora suma de 5400 lei . In prezent cei de la EOS KSI continua sa ma someze, spunandu-mi ca as mai avea sa le achit inca 3800 lei.Mentionez faptul ca nu am semnat niciun contract cu cei de la EOS KSI. In situatia data, in care eu practic am platit intreaga valoare a creditului pe care mi l-a acordat banca Raiffeisen in anul 2008, iar cei de la EOS KSI inca sustin faptul ca as mai avea de achitat aceasta suma de 3800 lei, eu ce anume ar trebui sa fac? Cum ar trebui sa procedez? Sa le achit in continuare suma pe care mi-o cer, cu toate ca nu mi se pare normal, luand in considerare ca am achitat intreaga suma datorata sau poate exista o alta cale legala prin care pot intrerupe aceste plati catre cei de la EOS KSI contrar vointei lor? Va multumesc.
Nu am studiat dosarul ANAF. Singurele informații pe care le dețin sunt de la fostul contabil al societății și o somație cu titlu executoriu. Perioada 2007-2013 am fost plecat din țară. În 2012 societatea a fost dizolvata. Nu știu cum ar trebui sa procedez, sa achit sau sa contest aceasta decizie ? Nu dețin bunuri sau venituri pe numele meu. Ar trebui sa merg sa consult un avocat ? Multumesc
Societate comerciala cu activitate principala baruri fără punct de lucru și fără activitate din 2006, fără datorii, cifra de afaceri 0, dizolvata în 2012. Conform O.U.G 34/2009 impozit forfetar aplicat pe 2009 și 2010 creează acestei societăți o datorie de 4000 Ron. Datoria se transfera pe persoana fizica, am primit somație și titlu executoriu de la ANAF. POT CÂȘTIGA ÎN INSTANȚĂ ANULAREA ÎN BAZA H.G 488/2009?