Buna ziua,
Și mulțumesc de răspuns, voi mai încerca sa discut din nou!
In cazul in care nu ajungem la un consens voi continua cu sesizare către ITM/ANAF și voi caută o companie mai serioasă!
Buna ziua,
Am o speța cu angajatorul care nu a mai depus declarația D112 de peste 7 luni si eu apar fara venituri la ANAF de atunci. Recent am descoperit acest lucru când am solicitat adăugarea soției ca si coasigurat dar angajatorul mi-a răspuns ca nu poate face acest lucru deoarece nu a plătit taxele pentru ca firma are ceva probleme .
Ideea este ca nici nu încearcă sa facă nimic de 3 luni de când am solicitat sa facă declarațiile si sa adauge soția ca si coasigurat.
Ce pot face in situația de fata ca angajatorul sa depună aceste declarațiile?
Sesizare ITM?
Sesizare ANAF?
Sau către ce instituție ma îndrumați a face sesizarea a situației ?
Buna seara !
Soția mea beneficiază de stimulent de inserție , dar contractul de munca a fost făcut pe perioada determinata 3 luni . Ideea e ca după expirarea celor 3 luni (30.06) nu-si mai poate continua munca acolo ( se desființează postul si nici ea nu mai vrea ). Si nici nu a găsit un alt job, ca sa aibe continuitate . Ce se întâmpla in acest caz cu stimulentul ? Îl pierde sau se suspenda ? Câte zile poate sta fără contractul de munca ?