avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție -după perioada de contract ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție -după perioada de contract determinata 3 luni

Buna seara !
Soția mea beneficiază de stimulent de inserție , dar contractul de munca a fost făcut pe perioada determinata 3 luni . Ideea e ca după expirarea celor 3 luni (30.06) nu-si mai poate continua munca acolo ( se desființează postul si nici ea nu mai vrea ). Si nici nu a găsit un alt job, ca sa aibe continuitate . Ce se întâmpla in acest caz cu stimulentul ? Îl pierde sau se suspenda ? Câte zile poate sta fără contractul de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 26 Iunie 2019
In acest caz, va inceta plata stimulentului de insertie.

OUG 111/2010
art.17
(1) Dreptul la stimulentul de inserție prevăzut la art. 7 încetează cu ziua următoare celei în care:
.....
b) beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie tanase alexa tanase alexa buna seara . Am si eu o intrebare . Eu primesc stimulent de insertie dar eu am plecat de la institutia de la care lucrez , urmand sa incep in alta parte peste ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Sonia-Miruna.MAGHIAR Sonia-Miruna.MAGHIAR Bună ziua. Se va pierde stimulentul un următorul caz? : contract munca la o firma încheiat în data de 30 aprilie 2018 (filma dizlovandu-se) și noul ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu dupa 1 an de ccc MonicaBb MonicaBb Buna seara! As dori sa aflu si eu ceva, respectiv daca dupa ce se termina perioada de concediu de crestere copil (de un an) mai devreme cu cateva zile, astfel ... (vezi toată discuția)