avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire la serviciu dupa 1 an de CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire la serviciu dupa 1 an de CCC

Buna seara!
As dori sa aflu si eu ceva, respectiv daca dupa ce se termina perioada de concediu de crestere copil (de un an) mai devreme cu cateva zile, astfel incat sa primesc stimulentul de insertie, iar apoi intru in concediu fara salariu mai primesc acest stimulent?
Cel mai recent răspuns: MonicaBb , utilizator 08:34, 16 Decembrie 2013
Nu mai primiti stimulentul.

OUG nr.111/2010:

ART. 17
(1) Dreptul la stimulentul de inserţie prevăzut la art. 7 încetează cu ziua următoare celei în care:
.. b) beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului şi nici nu se află în concediul pentru creşterea copilului;....

(3) Dreptul la stimulentul de inserţie prevăzut la art. 7 se suspendă începând cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului şi solicită concediul pentru creşterea copilului.
Ca sa luati stimulent de insertie trebuie, printre altele, sa va intoarceti la munca. Nu puteti sta in concediu si sa beneficiati de stimulent.
Multumesc pentru raspunsuri!
O zi frumoasa si o saptamana plina de realizari!
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2013
MonicaBb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie luminita29 luminita29 Buna ziua, Cand se intrerupe stimulentul de insertie? Un articol din lege? Multumesc (vezi toată discuția)
Despre stimulentul de insertie andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua. Eu am opta pt ccc de un an, daca ma intorc la munca cu o luna jumate innainte ca bebelusul sa implineasca un an si daca voi lucra part time, pot ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pyno24 pyno24 sotia trebuie sa depuna actele pt stimulentul de insertie dar in timpul asta vrea sa isi ia o saptamana de concediu fara plata.afecteaza asta stimulentul de ... (vezi toată discuția)