avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

buna seara . Am si eu o intrebare . Eu primesc stimulent de insertie dar eu am plecat de la institutia de la care lucrez , urmand sa incep in alta parte peste 2 zile .. Asta imi poate afecta cu ceva stimulentul de insertie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 3 Septembrie 2018
In speta, plata poate inceta ... intrucat nu aveti continuitate.
Din ce am inteles de la primaria este un timp in care poti sta acasa fara a pierde stimulmentul ? stiti daca este adevarat ? Domnul Cornel
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
tanase alexa, utilizator
Nu este adevarat ...

OUG 111/2010
art.17
(1) Dreptul la stimulentul de inserție prevăzut la art. 7 încetează cu ziua următoare celei în care:
......
b) beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului;
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent inserție -după perioada de contract determinata 3 luni utianu ionut utianu ionut Buna seara ! Soția mea beneficiază de stimulent de inserție , dar contractul de munca a fost făcut pe perioada determinata 3 luni . Ideea e ca după ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu dupa 1 an de ccc MonicaBb MonicaBb Buna seara! As dori sa aflu si eu ceva, respectiv daca dupa ce se termina perioada de concediu de crestere copil (de un an) mai devreme cu cateva zile, astfel ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Sonia-Miruna.MAGHIAR Sonia-Miruna.MAGHIAR Bună ziua. Se va pierde stimulentul un următorul caz? : contract munca la o firma încheiat în data de 30 aprilie 2018 (filma dizlovandu-se) și noul ... (vezi toată discuția)