avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate laumar

Activitate laumar

Buna ziua,

Am 3 credite, unul luat acum 5 ani, pe 10 ani, unul luat acum 10 luni pe 5 ani( amandoua creditele sunt la aceeasi banca), si un card de cumparaturi acum 6 luni( la alta banca). Astazi am cerut un status de la biroul de credite si mia dat raspunsul, imi apare ca am zero restante in ultimi 5 ani. Ceea ce este ciudat este faptul ca acelcredit luat acum 10 luni nu este raportat in biroul de credit. Sa inteleg ca acel credit pot sa nu mai platesc rata la el?

Astept raspunsurile cu interes dvs.
Am reusit, avocatul a trimis o scrisoare de instiintare pentru al informa de consecinte ce pot urma daca nu trimite certificatul de atestare fiscala, si a avut efec, si am primit documentul necesar imatriculari, acum am inmatriculat masina si circul in voie.
Buna ziua,

Am inceput demersurile, cu un birou de avocatura, si am inceput intai cu o instiintare prin care se cere de catre avocat a Certificatului de atestare fiscala, sper sa il trimita, daca nu avocatul mi-a zis ca o sa dureze minim 2 luni solutionarea problemei.
Exista vreo posibilitate sa obtin o derogare sa pot circula cu masina pana se rezolva cazul?
Ceau,

Si multumesc pentru raspunsuri.

Daca merg la un avocat, am sanse de reusita, sa pot sa imi inmatriculez masina?
Daca exista costuri in urma actionari in judecata , cine suporta costurile, eu, fostul proprietar sau persoana imputernicita?
Am cumparat o masina, am facut contract de vanzare cumparare cu fostul proprietar (de fapt cu o persoana imputernicita la notar sa vanda masina) la o firma de intermedieri auto, si am primit toate actele aferente mai putin certificatul de atestare fiscala, certificat pe care intarzie sa il mai trimita. Ce sanse am sa imi inmatriculez masina pe cale legala, daca el refuza sa imi trimita acest certificat de atestare fiscala? Exista o forma legala de constrangere a vanzatorului sa imi trimita certificatul de atestare legala?