avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Lipsa credit in birou credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Lipsa credit in birou credit

Buna ziua,

Am 3 credite, unul luat acum 5 ani, pe 10 ani, unul luat acum 10 luni pe 5 ani( amandoua creditele sunt la aceeasi banca), si un card de cumparaturi acum 6 luni( la alta banca). Astazi am cerut un status de la biroul de credite si mia dat raspunsul, imi apare ca am zero restante in ultimi 5 ani. Ceea ce este ciudat este faptul ca acelcredit luat acum 10 luni nu este raportat in biroul de credit. Sa inteleg ca acel credit pot sa nu mai platesc rata la el?

Astept raspunsurile cu interes dvs.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:08, 1 Martie 2015
Faptul ca nu sunteti inscris in biroul de credite cu un credit poate fi o lipsa de comunicare intre banca si biroul de credite, nu ca nu mai trebuie sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card neautorizata Diamaria Diamaria am o descoperire de card care mi-a fost aprobata inainte cu aproximativ o luna de a-mi pierde locul de munca in urma incetarii activitatii punctului de ... (vezi toată discuția)
Blocat in biroul de credit alexandruolteanu alexandruolteanu Buna seara! As dori sa incep prin a va povesti ca in anul 2005 am facut un card de credit prin intermediul [banca] , pana in 2007 am achitat rate ... (vezi toată discuția)