Am un PFA si am depus actele pt. somajul tehnic pe 4 mai, dar din pacate le-am depus la Bucuresti, trebuiau depuse la Ilfov. Pana am realizat greseala a trecut data de 10 mai, am sunat la cei de la Ilfov dar mi-au spus ca nu pot primi banii, chiar nu se poate face nimic?
Zilele trecute am vazut pe un anume site o oferta ce mi s-a parut suspicios de avantajoasa, am comandat produsul, evident, cateva minute mai tarziu am fost sunat si anuntat ca produsul nu mai este pe stoc.
Intrebarea mea este daca site-ul respectiv poate fi tras la raspundere dpdv legal pentru astfel de lucruri? E doar o curiozitate personala, nu intentionez nimic in sensul asta intrucat banuiam ca asa o sa se intample, presupun ca a fost o strategie de a atrage vizitatori pe site-ul respectiv.
Am de facut un proiect la dreptul afacerilor, tema o aleg eu, singura conditie tine de bibliografie si anume: minim 50 de titluri dintre care minim 20 in 2 limbi straine diferite. Ma poate ajuta cineva cu o tema + bibliografia necesara?
P.S: imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, sunt nou pe acest forum.