avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate deadpool

Activitate deadpool

Asa m-am gandit si eu dar nu s-a intamplat.
Buna ziua,

Am un PFA si am depus actele pt. somajul tehnic pe 4 mai, dar din pacate le-am depus la Bucuresti, trebuiau depuse la Ilfov. Pana am realizat greseala a trecut data de 10 mai, am sunat la cei de la Ilfov dar mi-au spus ca nu pot primi banii, chiar nu se poate face nimic?
Discuție Comert online
Buna ziua,

Zilele trecute am vazut pe un anume site o oferta ce mi s-a parut suspicios de avantajoasa, am comandat produsul, evident, cateva minute mai tarziu am fost sunat si anuntat ca produsul nu mai este pe stoc.
Intrebarea mea este daca site-ul respectiv poate fi tras la raspundere dpdv legal pentru astfel de lucruri? E doar o curiozitate personala, nu intentionez nimic in sensul asta intrucat banuiam ca asa o sa se intample, presupun ca a fost o strategie de a atrage vizitatori pe site-ul respectiv.
Răspuns la discuția Proiect dreptul afacerilor
Va multumesc nespus pentru ajutor!
Răspuns la discuția Proiect dreptul afacerilor
Multumesc pentru raspuns, ma gandeam la Contractul de mandat sau PFA.
Am de facut un proiect la dreptul afacerilor, tema o aleg eu, singura conditie tine de bibliografie si anume: minim 50 de titluri dintre care minim 20 in 2 limbi straine diferite. Ma poate ajuta cineva cu o tema + bibliografia necesara?

P.S: imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, sunt nou pe acest forum.

Multumesc anticipat.