avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intarziere depunere acte somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intarziere depunere acte somaj tehnic

Buna ziua,

Am un PFA si am depus actele pt. somajul tehnic pe 4 mai, dar din pacate le-am depus la Bucuresti, trebuiau depuse la Ilfov. Pana am realizat greseala a trecut data de 10 mai, am sunat la cei de la Ilfov dar mi-au spus ca nu pot primi banii, chiar nu se poate face nimic?
Cel mai recent răspuns: deadpool , utilizator 06:53, 29 Mai 2020
Cei de la Bucuresti trebuiau fie sa va atentioneze , fie sa trimita cererea dvs la Ilfov.
Asa m-am gandit si eu dar nu s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata somaj tehnic mincavaleria mincavaleria Buna ziua.Am depus documentele necesare obtinerii somajului tehnic pentru o PFA , pe platforma jud Ilfov in loc de Bucuresti.In data de 15.05.2020 , am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am sunat la pitești sa ma interesez de ce nu primesc ... Badiu Adrian Badiu Adrian Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce nu primesc banii jomaj tehnic pfa și mi-a răspuns o doamna care ma făcut ca pe o albie de porci ... (vezi toată discuția)
Șomaj după cic varodan varodan Buna ziua! M au sunat de la firma unde lucram cand am intrat in concediu de creștere copil si mi au spus ca sunt in insolventa si din data de 22.02.2017 sunt ... (vezi toată discuția)