avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Refuz plata somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Refuz plata somaj tehnic

Buna ziua.Am depus documentele necesare obtinerii somajului tehnic pentru o PFA , pe platforma jud Ilfov in loc de Bucuresti.In data de 15.05.2020 , am fost sunata ca se sefuza la plata cererea depusa in termen , deoarece sediul social al PFA ,este in Bucuresti si nu in IF.Am solicitat redirectionarea documentelor catre AJPIS Bucuresti si am fost refuzata , pe motiv ca termenul limita de depunere este 10.05.20. Ce cadrul legal pot invoca pentru a primi banii de somaj si unde ma pot adresa , in conditiile in care am fost anuntata dupa termenu limita ?
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: mincavaleria , utilizator 20:10, 18 Septembrie 2020
Buna ziua,
Ati rezolvat aceasta situatie?
Buna ziua .Nu am rezolvat .
Cand ati depus cererea la IF ?
Buna ziua .Cererea a fost depusa in termen , in data de 05.5.2020.
In speta, în termen de 5 zile de la înregistrare cei dela IF trebuia sa redirectioneze cererea dvs la Bucuresti.

In acest sens, adresati-va Ministerului Muncii/ANPIS sau promovati o actiune in instanta.

Alte discuții în legătură

Refuz dosar de indemnizatie Gabriela_F Gabriela_F Buna ziua, Este legal sa mi se refuze dosarul de indemnizatie (depus pe numele meu, avand mai mult de 12 luni lucrate anterior nasterii si toate documentele ... (vezi toată discuția)
Sesizare ajpis adda001 adda001 Buna ziua! Am implinit 18 ani in septembrie 2020 si incerc de 6 luni sa-mi depun dosarul la AJPIS Ilofv. Studiez la un liceu din Bucuresti si am domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Petitie depusa la parchet fara raspuns ami_nico ami_nico Buna seara, Am depus si eu o petitie la Parcetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti in data de 31.01.2012 si am primit nr de inregistrare. ... (vezi toată discuția)