Buna ziua.Am depus documentele necesare obtinerii somajului tehnic pentru o PFA , pe platforma jud Ilfov in loc de Bucuresti.In data de 15.05.2020 , am fost sunata ca se sefuza la plata cererea depusa in termen , deoarece sediul social al PFA ,este in Bucuresti si nu in IF.Am solicitat redirectionarea documentelor catre AJPIS Bucuresti si am fost refuzata , pe motiv ca termenul limita de depunere este 10.05.20. Ce cadrul legal pot invoca pentru a primi banii de somaj si unde ma pot adresa , in conditiile in care am fost anuntata dupa termenu limita ?
Trimiteti in primul rand o adresa la AJPIS BUCURESTI in care sa le explicați detaliat situatia, inclusiv invocați articolul potrivit caruia trebuia redirecționată cererea la agentia corecta, dar si faptul ca era datoria lor sa va informeze in avans.
Este vorba de OG 27/2002 privind activitatea de solutionare a petițiilor, art. 6 alin. 4. Invocați inclusiv raspunderea disciplinara a funcționarilor publici care au încălcat procedura.
Eu asa am procedat si astazi am primit adresa prin care a fost soluționată cererea si virați banii in cont.
Sesizare ajpis
adda001
Buna ziua! Am implinit 18 ani in septembrie 2020 si incerc de 6 luni sa-mi depun dosarul la AJPIS Ilofv. Studiez la un liceu din Bucuresti si am domiciliul in ... (vezi toată discuția)