avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate cristina54

Activitate cristina54

Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc frumos pentru raspuns.
Buna seara. Exista o lege care interzice executarea silita a unui imobil, pe perioada de iarna. Care este aceasta perioada sau se stabileste functie de temperatura sau starea meteo? Care este legea? Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Executare silita
multumesc pentru raspuns. Debitul este de 28.000 de euro. deci nu m-au notificat si pe mine..ieri cand am vorbit la telefon cu un angajat de la firma de recuperari, mi-a spus ca daca luni nu dau 4000 de euro, vod da dosarul la executare. Repet, totul a fost verbal, nimic scris. Nici macar o notificare. Ce pot face in aceasta situatie?
Buna ziua. Banca a cesionat creanta la o firma de recuperari debite. Eu in calitate de garant ipotecar, nu am primit nicio notificare de la respectiva firma ci doar asociatul meu care nu este in tara (este cetatean italian). Am fost sa discut ce cei de la respectiva firma si fara nicio notificare sau adresa scrisa, mi-au spus ca pana luni sa le dau 4000 de euro ca sa-mi dea dreptul sa-mi pot vinde eu apartamentul (este singura locuinta in care stau cu fiica mea). In caz contrar, il vor executa silit. Ce pot face si cum sa procedez? Eu nu am in momentul acesta 4000 de euro...poate raspunde si asociatul meu? si cum se procedeaza? Multumesc anticipat pentru raspuns. Este urgent!!! #-o
Răspuns la discuția Legea falimentului personal
Aceasta lege a fost deja aprobata in comisiile din senat. Urmeaza parlamentul sa aprobe. Oricum multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Stie cineva in ce stadiu se afla Legea falimentului personal si cand va intra in vigoare? Am o notificare de la o firma de recuperari (dosarul a fost trimis de catre banca) pentru un debit neachitat. Am avut un credit credit ipotecar de 60.000 de euro din care au mai ramas 28.000. Ce se va intampla? Ma vor executa silit? Exista vreo posibilitate sa blochez executarea fiind singura locuinta? Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Multumesc frumos.:( #-o