avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea falimentului personal
Discuție deschisă în Executare silită

Legea falimentului personal

Buna ziua. Stie cineva in ce stadiu se afla Legea falimentului personal si cand va intra in vigoare? Am o notificare de la o firma de recuperari (dosarul a fost trimis de catre banca) pentru un debit neachitat. Am avut un credit credit ipotecar de 60.000 de euro din care au mai ramas 28.000. Ce se va intampla? Ma vor executa silit? Exista vreo posibilitate sa blochez executarea fiind singura locuinta? Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Multumesc frumos.:( #-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:27, 12 Septembrie 2014
Nu avem o astfel de lege si nu stiu daca si cand vom avea.
Singura dvs sansa e sa va judecati cu banca pe clauze abuzive, daca le eliminati din contract, veti avea mult mai putin de platit.
Aceasta lege a fost deja aprobata in comisiile din senat. Urmeaza parlamentul sa aprobe. Oricum multumesc pentru raspuns.
Da si a ramas ca la inceput.. in aer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire partiala credit bancar prin executare silita alertbrain alertbrain Sunt executat silit pentru un credit ipotecar neachitat. S-a vandut la licitatie apartamentul ipotecat, dar am ramas in continuare dator ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristina54 cristina54 Buna ziua. Banca a cesionat creanta la o firma de recuperari debite. Eu in calitate de garant ipotecar, nu am primit nicio notificare de la respectiva firma ci ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractele bancare nyusziful nyusziful Buna ziua, pe scurt as avea doua intrebari: 1. Este legala, sau abuziva clauza din contractul de credit ipotecar al ING privind accelerarea creditului - putem ... (vezi toată discuția)