avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate lilianadorina

Activitate lilianadorina

Răspuns la discuția \\"Spor de fidelitate\\"
Este foarte viabila deoarece angajatul a semnat un contract care prevedea clar ca trebuie sa rămână pe o perioada de 2 ani pentru acele sporuri de fidelitate daca angajatorul dorește sa isi primeasca sporurile inapoi acesta in instanță poate câștiga având un contract semnat de angajat.
Răspuns la discuția Avertizare?!
Bulina verde indica faptul ca sunteți online nu e nimic grav când un utilizator e offline(nu e in site) bulina apare roșie.
Răspuns la discuția Garantie chirie
Ar fi trebuirea scrie ca daca nu respect perioada contractului nu mai mi se înapoiază garanția dar scrie doar ca "am primit suma de 100 de euro garanție care se înapoiază la încetarea contractului daca nu exista eventuale despăgubiri" datorii nu am nimic tot e achitat chiar am si investit aici..nu scrie nimic de nicio sancțiune..
Discuție Garantie chirie
Buna ziua acum doua luni m-am mutat in chirie si am dat o garanție proprietarului am făcut contract de închiriere prin anaf iar contractul prevede ca de la încetarea lui proprietarul imi restituie garanția daca nu sunt eventuale despagubiri..am achitat toate cheltuielile chiar am si renovat locuinta care era in stare deplorabila cand am venit.Acum am fost nevoita sa plec deoarece soțului i sa dat o locuință de serviciu si nu ii mai decontează chiria.Problema este ca proprietarul nu mai vrea sa ne dea garanția desi in contract nu e scris nicăieri ca daca nu stau aici 12 luni pierd garanția..