am uitat sa va spun ca in momentul cand a murit tatal soacrei mele a murit,a facut actele pe numele ei declarand ca este singura la paranti...stiti cum erau vremurile pe atunci...
exista vreo rezolvare???
soacra mea s-a recasatorit a2a oara.are din prima casatorie 2 baieti si din a 2 casatorie o fata,nevastamea.socrul meu mai are si el din prima casatorie 2 copii.
acum vine problema:soacramea detine in proprietate o casa batraneasca,de paianta cu un teren de aproximativ 2000 m2 + un loc de casa de 1200 m2,totul este pe numele ei.acum este problema:
tatal soacrei mele mai are un copil din flori,dar care nu stie de aceste pamanturi,si soacramea a facut testament sa ii lase sotiei mele totul.se poate sa avem proble dupa ce moare soacra sa ne trezim cu sora scoacrei pe cap?
tin sa precizez ca soacramea nu poate sa ne faca acte pt ca ii este frica sa nu vina la mostenire .
este posibil sa ne dea in judecata sora vitrega a soacrei mele daca tot titlul de proprietate este pe numele ei si cum poate sa faca sa ne treaca titlu pe numele nostru???
va multumesc
Buna ziu tuturor...am si eu unele nelamuriri detin casa paianta de ~35m2 care mai are putin si se darama singura. As dori sa o daram si sa o refac pe aceeasi amprenta tot cum a fost, dar de data asta din caramida arsa.trbuie refacut tot, inclusiv acoperisul peretii si alta fundatie, pt ca cea veche este de pamant.
Si am urmatoarele intrebari:
1.ce autorizatie imi trebuie?
2.mai este nevoie de proiecte, daca am aceeasi suprata si aceleasi ziduri?
3.sau daca este cineva in masura sa imi dea unele sfaturi...
Va multumesc mult