avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Demolare casa paianta reconstruire cu caramida arsa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Demolare casa paianta reconstruire cu caramida arsa

Buna ziu tuturor...am si eu unele nelamuriri detin casa paianta de ~35m2 care mai are putin si se darama singura. As dori sa o daram si sa o refac pe aceeasi amprenta tot cum a fost, dar de data asta din caramida arsa.trbuie refacut tot, inclusiv acoperisul peretii si alta fundatie, pt ca cea veche este de pamant.
Si am urmatoarele intrebari:
1.ce autorizatie imi trebuie?
2.mai este nevoie de proiecte, daca am aceeasi suprata si aceleasi ziduri?
3.sau daca este cineva in masura sa imi dea unele sfaturi...
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 15:27, 12 Septembrie 2014
Aveti nevoie mai intai de autorizatie de demolare. Proiectul este necesar pentru autorizatia de constructie.
M-am lovit de aceleasi probleme ca dvs.
Daca nu cunoasteti pe nimeni care sa va faca proiectul, precis cunoaste persoana care va da aceste autorizatii (se dau in acelasi loc, la primarie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie autorizatie de constructie pentru renovarea unei anexe gospodaresti ? lucialazar lucialazar trebuie autorizatie de constructie pentru renovarea unei anexe gospodaresti ? precizez ca este o constructie mai veche de 60 de ani , facuta din materiale ... (vezi toată discuția)
Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Reconsolidare casa Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)