vreau sa va povestesco intamplare care sunt nelamurit...,cateva persoane sau luat de mine in oras si m-au atacat, am facut plagere la politie dupa care urma sa cerceteze cauza, in timp ce veneam de la politie ,nu stiu de unde au aflat ca eu vin de la politie si au iesit in strada pe care treceam eu sa ma opreasca sa ma bata,aveau sabi, rangi, sape, cand am vrut sa trec pe langa ei cu masina am aplecat capu in jos sa nu ma loveasca , deoarece aruca cu ceva in mine, moment in care am pierdut controlul volanului si am intrat intro masina parcata,dupa impact, am coborat si mam batut cu ei, moment in care am gasit ceva pe drum dupa ce aruncase ei, un cutit, in acele momente cand ei ma lovea mai multe persoane , am dat si eu sa ma apar, si din greseala fara sa stiu am taiat pe o persoana, dupa care am fugit acasa de frica ca au venit multi, timp in care politia a venit ia vazut ca aveau bate, sabi, furci, etc, ei sau dus au facut plagere ca am taiat ca iam batut,politia a venit sa dau declarati si le-am povestit ce sa intamplat adevarul, in in timpul cercetarilor, mau acuzat de art 371 ncp si art 32 raportat la art 188 ncp, am facut un "pact" cu ei de impacare, neam impacat, si-au schimbat declaratiile toti martori a parti vatamate si partea vatamata ca nu a fost scandal si ca a fost altceva, care din greseala a cazut si sa taiat! eu nu am mai declarat nimic, decat prima declaratie ca au iesit in strada si ne-am batut,deci: partea vatamata isi retrage plangerea schimba si declaratia,in favoarea mea ce poate sa imi faca? si ce pot sa fac eu sa schimb si eu declaratia ca partea vatamata sa fie mai bine ptr mine? va multumesc!
La sfrasitul anului 2007 am avut o pedeapsa de un an cu suspendare data la care eram minor in timpul acela,in 2010 am comis o alta infractiune fara intentie, la care sa sulotionat cauza in anul 2014 septembrie,intrebarea este: poate atrage starea de recidiva fapta aceea din minorat, sau poate sa imi adauge suspendarea aceea?